Emissionen Nr 4 2001


EM i innebandy

Elektromästerskapet i innebandy den 18:e mars

Tidigare i år ordnades det idrottsfest på elektrosektionen. Det var nämligen dags för innebandyturnering! Det var 6 starka lag som hade orkat ta sig upp till den något tidiga starten kl 10.30 i KTH-hallen. Dessa var DKS 1 & 2, styret, B-song, B-Idrott samt E98:orna.

Det blev mycket innebandytid för samtliga lag och stämningen var god. En del lag spelade för att vinna och ett fåtal var där för att ha roligt (läs styrelsen) vilket är ett skäl nog så gott! När röken hade lättat stod DKS 1 klart som segrare tätt följt av DKS 2 på andra och B-sång på 3:e plats. Men påpekas bör att inget lag gick genom serien obesegrat. Jag fick uppfattningen att alla var nöjda, att alla lag gjort sitt bästa och det är ju som de säger, Det viktiga är inte att vinna utan att deltaga och det bör poängteras att deltagandet var mindre än året innan. Visst det var kul att få spela mer, men det är nästan roligare om fler är med ...

Jag hoppas kunna ordna en till innebandyturnering ev. nästa termin och en volleybollturnering. Jag hoppas att många vill vara med och kämpa om den eftertraktade elektromästartiteln!

Simma lugnt!

Mikael Eklund
Idrottsledare


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.