Emissionen Nr 3 2002: Ledare


Halvtidsvila

Slutet är nära! Det är inte långt kvar innan sommarlovet, och jag tror att många med mig redan längtar. Visst vill man vara ledig, men samtidigt behöver man praktik, och visst ska det bli skönt att slippa plugga ett tag, men samtidigt kommer augusti allt närmare. När man tänker efter är det kanske som bäst just nu, det finns ju så mycket att se fram emot, samtidigt som våren är som bäst.

Mmmm...

Mycket bra saker börjar på m; motion, mjukglass, midsommar, motivation; allt hoppas jag få under sommaren. Dock finns det som nästan alltid undantag, morgontrött börjar också på m. Undertecknad lider som min omgivning ofta märkt av detta. Det yttrar sig framför allt som en väldig tidsoptimism under de första delarna av dygnet. Dock så börjar ursäkterna försvinna allt eftersom solen har varit uppe betydligt längre när man själv går upp nu. På vintern kan väl alla hålla med om att det är okej att ligga kvar en stund när det är beckmörkt ute. Numera skiner solen mer eller mindre dygnet runt, så sympatierna blir, tvärtemot vädret inte lika varma som tidigare. Nåja, kommer man inte upp på morgonen så kan man ju vara uppe desto längre, det är ju ljust då också!

Slutligen vill jag och Emissionens redaktion önska alla en riktigt varm, solig, rolig och minnesvärd sommar. De delar av sektionen som ska ut på Esquader har gällande det redan sitt på det torra, men man kan ha roligt utan segel. Kanske åker man på utbyte, läser en sommarkurs i Luleå, jobbar som spegelputsare i Lustiga Huset, eller bara tar det lugnt. Fortare än man tror kommer augusti och allt vad det innebär. Får ni under sommaren några idéer om vad Emissionen bör skriva om, tveka inte att eposta oss, eller skriv något själv.

Anders


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.