Emissionen Nr 5 1998


Andnöd i Sing-sing?

Då är StURe rätt person att vända sig till. Eller varför inte hans hjälpreda Lill-StURe?

Och sture, det är jag det. Jag heter Kenneth Sundström och är E96:a, ni har kanske sett mig under nollningsperioden eftersom jag är fadder också.

Vad gör då StURe som är så bra? Jo, jag håller reda på vår arbetsmiljö och ser till att rätt personer får reda på när vi till exempel inte kan andas i Singsing. Jag har en jättegrön brevlåda i Tolvan där du kan lägga förslag, synpunkter och klagomål om du vill vara anonym. Jag är tacksam för information om allt som rör din studiesituation – från t.ex. studiemedelsfrågor och bostadsproblem till jämställdhet och trakasserier.

Om du befinner dig i Q och inte orkar gå ända till 12:an för att säga vad du tycker så går det jättebra att eposta mig på <sture@e.kth.se>.

Och så... Lill-StURe

Jag heter Mårten Simonsson, är E97:a och ska under läsåret 98/99 vara Lill-StURe på Elektrosektionen. Under året som kommer ska jag och StURe, Kenneth Sundström, ta itu med ett välbekant problem: tavelbelysningen i Q1. Sällan har väl ordet spotlights passat bättre. Vi ska också försöka ordna fler studieplatser i Q-huset. I korridoren mellan datasalarna finns visserligen bord och stolar, men alla som någon gång i sista sekunden försökt förstå sin INDA-labb där vet hur ergonomiskt oriktiga de är... Sittplatser med normal höjd vore att föredra. För övrigt ska vi förbättra kontakten mellan teknologerna och Teknisk Service, ibland känns det som om vi inte riktigt pratar samma språk.

StURe d.ä och
Lill-StURe d.y.


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.