Emissionen Nr 1 1997: Ledare


Revolt

... behövdes inte eftersom Elektrien är en demokrati;

Min företrädare, allas vår Björn Giljotin skuttade frivilligt av tronen och gav sig iväg mot nya mål. En Eloge till honom.

Hö, hö! Jag lyckades tvinga till mig en liten ruta här också.

Jag skulle egentligen bara säga tack för förra året och jag hoppas att jag lyckades reta någon ialla fall...

För ögonblicket studsar vår nye CHE, Eva omkring här på klippet och upptäcker hur roligt det är att ha en massa ansvar. Nä, nu tror jag att jag skall gå och skrapa ner Eva från väggen istället för att sitta här och blaja..

Schtock på er allihop!
Eder CHE emeritus /Björn.

Jag som tar över är en irrig e95:a som inte hade vett att säga nej ...

Jag startar mitt arbete full av nya ideer och omöjliga föresatser, men att de är omöliga vet jag förstås inte förrän jag försökt och då kanske det redan blivit riktigt bra.

En av de saker jag tänker försöka mej på är att förbättra kontakten med de av elektroteknologerna som studerar i Västerås. Målet är att ha en korrespondentgrupp där som skriver ett par sidor om vad som händer där borta.

Självklart gäller det fortfarande för oss Emitteurer och Emitteuser att roa, intressera och informera men till dett behöver vi er hjälp; Maila, lämna brev i vårt fack eller prata med oss eye to eye. Det vi behöver är konstruktiv feedback, både positiv och negativ. Vi vill veta hur vi kan förbättra oss.

Som ni ser är vår framsida fortfarande vackert färgglad. Jag anser att färgframsidan är ett verkligt lyft för vår tidning och hoppas att vi utnyttjar den till fullo. Hm... i fortsättningen alltså.

Eva som inte ville vara med på bild


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.