Emissionen Nr 3 2003


OrdfOrd

Ordföranden om eventuella konflikter mellan engagerade och icke engagerade.

[Bild]

Det finns vissa som tycker att det finns en klyfta inom sektionen. En klyfta mellan de aktiva och övriga medlemmar. De hävdar att de som engagerar sig inom sektionen är en så pass tajt grupp att man inte känner sig välkommen om man kommer utifrån och försöker ta sig in. Om det känns så här, så är det ett stort problem och något som vi verkligen måste diskutera för att kunna lösa på ett bra sätt. För självklart ska det inte vara så att vissa väljer att inte engagera sig därför att de är rädda för att inte komma in i gruppen. Sektionen finns till för alla och det är viktigt att alla känner sig välkomna!

För att det ska bli så ligger ett stort ansvar på oss som redan är aktiva. Vi får absolut inte försöka oss på några översittarfasoner och tro att vi är bättre än de som inte är aktiva ännu. En sådan inställning bidrar bara till att ytterligare fördjupa klyftan. Men det finns även ett ansvar hos alla er som inte är aktiva ännu: att ta kontakt med oss funktionärer och höra er för om vad det finns för olika sätt att hjälpa sektionen. För det finns något för alla!

Jag hoppas vi ses i Tolvan och som alltid svarar jag gärna på frågor om det är något ni undrar. Min mailadress är <eordf@e.kth.se>.

Hälsningar, Sara Lundvall


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.