Emissionen Nr 3 2004: Ledare


Med Sol-Chen i blick

Sommaren är här och vad passar bättre än att ta ett exemplar av Emissionen, köpa en glass och sitta och njuta i solen!

[Bild]

Ah, det är inte annat än att man mår förbaskat gott när solen skiner. Alla de problem som annars tynger ned en verkar lite längre bort än vanligt. Alla människor verkar gladare och snällare. Ja, sommaren är helt enkelt underbar!

Men ingen saga är fullkomlig, även solen har fläckar. Emissionen lider av kraftiga underskott, både ekonomiskt och skribentmässigt. Men nu ser faktiskt den ekonomiska sida ut att ordna upp sig en aning, så då är det bara folk vi har riktigt dåligt med. Vi behöver skribenter, fotografer, illustartörer, sättare, korrläsare och informatörer. Om du känner att du vill men inte kan, så kom med ändå, du lär dig säkert medans du håller på!

Att vara med i Emissionen är inte bara kul. Det är roligt också. Vi tar gärna hand om dig och gör dig till en del i vår redaktion. Du kommer tacka oss. Det finns ingen skönare känsla i världen än när Emissionen kommer från tryckeriet och man får se sina ord eller bilder i tryck. Om du tycker sex är det bästa som finns så har du aldrig skrivit i Emissionen. Gå med du ocskå!

Har du något du vill säga? Skriv det istället! Vi har alltid en plats över för just dig!

Ludvig Lindström, K.J. Andersson & Oscar Blomqvist


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

html, css, aaa.