Emissionen Nr 2 2004: Ledare


Che stöttar Che

Det är bra att ha någon som stöttar en när det blåser lite extra hårt, och då har vi det bra som är tre stycken. Framförallt nu när det är så få aktiva Emitteuser och Emitteurer.

Ännu ett sprängfyllt nummer ligger så gott som klart på hårddisken. Lite ansträngning, en skvätt vånda och ett stort lass glädje, det är ungefär vad som krävs för att göra en tidning.

  

Vi kan verkligen stoltsera med ett att nummer 2 är ett väldigt brett nummer. Nej, lägg ned linjalen, det är inte fysiskt bredare än tidigare nummer, men innehållet har en rejäl bredd. Allt från bestämda åsikter, informativa artiklar och rockreportage, till knep och knåp, serie, novell och relationsakut. Någonting för alla hoppas vi.

  

Vi fick en del reaktioner på artikeln om Hallén i förra numret. En diskussion har utbrutit i redaktionen kring vad som är sant och vad som är påhittat när det gäller Hallèn. Hannes Lind har tagit studieuppehåll och har inte synts till på de senaste redaktionsmötena. Förhoppningsvis kommer vi kunna följa upp med en djupare undersökning i detta ämne i senare nummer.

  

Har du något du vill säga? Skriv det istället! Vi har alltid en plats över för just dig!

Ludvig Lindström, K.J. Andersson & Oscar Blomqvist


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.