Emissionen Nr 1 2004: Ledare


Che i kubik

Tre gånger mer Che = tre gånger bättre Emission?

Nya vindar blåser hos Emissionen. Inte en eller två, utan hela TRE Che har tagit makten över alla elektrikers favoritsektionstidning.

  

Vi börjar året med ett fullspäckat nummer, som vi är mycket stolta över. I det kan du läsa om Elogens bejublade lustspel sett ur olika perspektiv, det nya Styret får en närmare presentation och vi får äntligen veta sanningen om Hallén.

Emissionen kan numera stoltsera med en egen relationsexpert; Dr. Pill. Har du en fråga? Skicka in den till redaktionen! Det finns ingen fråga som är för stor eller liten för hans otroliga kunnande. Det första numret innehåller även spännande artiklar om klättring, elbilar och Tekniska Högskolans Radioklubb. Skillnaden mellan det gamla och nya tentamenssystemet granskas ingående, och pedadogikens historia och användande diskuterad. Alla måste läsa!

  

Tycker du något är dåligt i tidningen? Saknas det artiklar? Är det ingen som skriver om det DU har närmast hjärtat? Gå då med i redaktionen, och styr upp läget! Alla är hjärtligt välkommna.

Ludvig Lindström, K.J. Andersson & Oscar Blomkvist


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.