Emissionen Nr 1 2004


Dr. Pill

Dr. Pill är Emissionens egna relationsdoktor, som hjärtans gärna försöker hjälpa till vid problem. har DU en fråga till Dr. Pill? Maila in den till <dr_pill@e.kth.se>

Käre Dr. Pill!

Jag är en tjej på tjugo jordsnurr som precis börjat på sektionen. Och jag har ett litet problem. Eller problem och problem. Saken är den att jag aldrig förrut sett så många snygga killar som på sektionen, och jag vet inte var jag ska börja. Hjälp mig Dr. Pill.

Kram E-Osqulda

  

Kära E-Osqulda!

Jag förstår att det måste vara jobbigt för dig, men du måste samla dig och ta ditt förnuft till fånga. Precis som med alkohol så är det farligt att blanda när det gäller relationer. Om du plockar åt dig av allt på smörgåsbordet så blir det bara en hiskerlig, oätbar röra på talriken. Försök istället att besämma dig för vad du vill ha, och satsa på det. Eller ät åtminnstonne bara en rätt åt gången.

Puss och kram /Dr. Pill

 ❦ 

Hejsan Dr. Pill

Jag är en kille med ett stort problem. Jag ogillar alla former av festande som alla andra verkar älska så mycket. Riktigt lycklig är jag bara när jag sitter och klurar på någon riktigt komplicerad trippelintegral. Men nu käns även det tomt och ensamt. Vad är det som saknas i mitt liv?

Matlab 4-ever

P.S. Jag har börjat få hårväxt på konstiga ställen, är det normalt? D.S.

  

Hejsan "Matlab"

De gamla nöjena räcker inte till längre? Det finns en tommhet i ditt liv som inte fanns där förrut? Du har äntligen nått puberteten, och det du saknar är en partner. Och du kan tacka din lyckliga stjärna att du läser på KTH, för här har du den allra största chansen att finna en livspartner med samma ohällsosam... jag menar ovanliga inställning till matematik. Gå ut och finn din ekvivalent, och må ni aldrig divergera, utan intigrera livet ut.

Lycka till /Dr. Pill

 ❦ 

Käre Doktorn

Jag har ett problem. Jag tror att jag är förälskad i en av mina föreläsare. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, han är så underbar där han står framme vid tavlan och kan så mycket. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag kan omöjligt koncentrera mig när han talar. Allt jag hör honom säga är hur mycket han älskar mig, även fast jag vet att det inte är en del av kursen. Tycker du att 25 år är en för stor åldersskillnad? Jag menar, om tio år kommer ingen märka något. Då är han 37 och jag 62. Det är väll inte så farligt?

Tacksam för svar /48:an

  

Kära 48:an

Kärleken är inte bara blid, utan även döv, stum och dum i huvudet. Så följ ditt hjärtas röst. Dock tycker jag att det vore moraliskt fel att ha ett förhållande med en föreläsare i en kurs man läser. Jag skulle vänta tills kursen var avklarad. Men om du saknar moral kan det ju ge vissa fördelar på tentan att dela säng med examinatorn.

Kram /Dr. Pill

 ❦ 

Tjingeling Dr. Pill

Jag är en ung kvinna som måste ha en man, och det nu. Men alla de killa jag känner är så barnsliga, eller också är de riktiga kräk. Hur ska jag göra?

Desperat

  

Kära du!

Har du någon gång funderat på att ha en affär med en relationsdoktor i sina bästa år? Vi kanske kunde ta en fika någon gång? Hör av dig!

Många kramar /Dr. Pill



Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.