Emissionen Nr 5 2003


Ordford

Welcome to the section!

[Bild]

Då var det dags att för tredje gången hälsa alla e-03 hjärtligt välkomna till sektionen! Det har nu gått någon eller några veckor sedan n0llegasquen och jag hoppas att ni känner att det har varit en lyckad mottagning. Både för er deltagare, faddrar och alla andra som har lagt ner ett otroligt arbete för att göra detta års mottagning till den bästa någonsin. Ett stort tack till er alla!

e-03

Tänk över hur ni vill att gemene sektionsmedlem ska minnas er

Alla ni som började i år kommer för alltid att bära med er beteckning e-03 när ni rör er i kretsar med teknologer från KTH. Alla skolor har sina egna system, somliga talar i termer av terminer och andra om årskurser. Hos oss är det däremot vilket år du började som oftast är av intresse. Var därför stolta över er beteckning och tänk över hur ni vill att gemene sektionsmedlem ska minnas er. Kommer ni att ha lika goda studieresultat som e-00, eller väljer ni att engagera er lika mycket som e-01, eller är ni rent av lika intresserade som e-02 i utbildningsfrågor? Det är upp till er att avgöra och skapa ert eget rykte!

Behåll greppet

[Bild]

Nu när mottagningen är över för detta år är det dags att ta tag i studierna på allvar och se hur mycket man har förstått av det som föreläsaren har sagt såhär långt. Tentorna kommer allt närmare och om den inte redan har infunnit sig så kommer nog den klassiska tentaångesten snart. Min förhoppning är att trots att ni känner er tvungna att plugga inte släpper greppet helt om sektionen. Kom gärna på de arrangemang som anordnas och lär känna inte bara era egna kursare utan även teknologer i högre årskurser.

Kandidera!

Ett annat sätt att lära känna mycket folk är att kandidera till någon av de många funktionärsposter som finns på sektionen. Börja fundera redan nu på om du lockas av något speciellt. För innan du vet ordet av är det December-SM och då är det dags att lämna in sin kandidatur. På December-SM kommer vi att välja allt från Tolverister till Ordförande så jag vågar nästan lova att det finns något för just dig!

Tid?

När man talar om sektionsengagemang kommer nästan alltid samma fråga upp: Hur har du tid? Det enda svar jag har lyckats hitta på den frågan är att man har aldrig tid, man tar sig tid. Sektionsengagemang tar precis så mycket tid som just du är beredd att lägga ner, men ger oändligt mycket tillbaka i form av minnen och kontakter. Så ta chansen redan nu och märk hur roligt man kan ha!

Jag vill avsluta detta OrdfOrd med att önska er alla en riktigt händelserik och rolig höst och jag hoppas jag får se er på både SM och fester!

Hälsningar

Sara Lundvall, ordf 2003 <eordf@e.kth.se>


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.