Emissionen Nr 2 2003: Ledare


Gå på SM och säg något vettigt!

SM betyder sektionsmöte och är Elektrosektionens högsta beslutande organ. Där beslutas bland annat vad DU ska betala i sektionsavgift. Där beslutas också vad pengarna ska användas till, vem som ska sköta mottagningen, om en ny mikrovågsugn borde köpas in och andra frågor som rör sektionen.

Att gå på SM är med andra ord något viktigt. Det är också viktigt att man där lägger bort all internhumor och sin självupptagenhet. Detta så att de långa mötena kan bli så effektiva som möjlig och att alla ska känna att de tillhör sektionen lika mycket. Sektionen är inte till för de mest aktiva och deras egon.

Detta är med andra ord en klar uppmaning. Gå på SM! Prata inte om nonsensdetaljer! Ha inte meningslösa utläggningar! När du har ordet, prata inte med Berra och Bosse om hur fulla de var under Esquadern! Var konstruktiv! Berätta inte skämt som ingen förstår! Var bara en paragrafryttare när det är befogat! Tänk dig för innan du säger något! Håll dig till ämnet!

Följer alla dessa små råd tror jag att framtidens SM kommer att locka fler till mötena och till sektionen. Det finns många som inte engagerar sig eftersom de inte orkar med all interhumor och självupptagenhet.

  

Detta var ord och inga visor. Med hopp om ett bra maj-SM

Oscar Blomkvist


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.