Emissionen Nr 2 2003


Månadens funktionär

Lär känna sektionens funktionärer och vad de gör på sin post. Rickard Norström intevjuas av Joakim Lövkvist.

För att ge dig som läsare en chans att bekanta dig mer med sektionens funktionärer och deras poster presenterar vi månadens funktionär.

Hej!

Hej!

Vad heter du och vad har du för post?

Jag heter Rickard Norström och är Fan&Rått.

Hur länge sitter du som Fan&Rått?

Jag sitter ett år ifrån årsskiftet.

Vad är det du gör som Fan&Rått?

Jag bär fanan vid högtidliga tillfällen som t.ex. diplomeringar, promoveringar, Nobelfesten och nollegasquen. Dessutom ska jag hålla Tolvan ren ifrån råttor.

Vad är det roligaste med din funktionärspost?

Ehm ... Det är nog att man får gå på nobelfesten. Det har jag inte gjort än, men jag ser fram emot det. Det är också kul att vara med när folk blir civilingenjörer vi diplomeringar. Dessutom är det en hederspost på sektionen och jag är hedrad för att få vara Fan&Rått.

Vad är det tråkigaste med din funktionärspost?

Det kan vara jobbigt att stå stilla länge och håll fanan som är ganska tung. Det har hänt att vissa har svimmat när de har stått så.

Har du haft andra funktionärsposter tidigare?

Jag har varit källerist, fadder, ambassadeur, porträtteur (gammal post som inte finns längre) och emitteur. Emitteur är jag fortfarande.

Varför valde du att bli funktionär?

Jag började som emitteur för jag tyckte att det var roligt att göra en tidning. Det var något som jag hade gjort tidigare. Sedan märkte jag att det var roligt att vara engagerad. Året i Styret var väldigt lärorikt då jag lärde mig hur sektionen fungerar inifrån.

Joakim Lövkvist


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.