Emissionen Nr 1 2003: Nya styret


Styrelsen 2003

Elektros styrelse presenterar sig

Jag heter Sara Lundvall och kommer under det närmaste året att vara er ordförande. Det finns ett talesätt som säger att en pessimist är en optimist med erfarenhet. Alla som känner mig tror jag kan intyga att detta inte är sant. Jag är nämligen en obotlig tidsoptimist, som trots mina många erfarenheter av att vara ute i sista sekunden ännu inte lärt mig.

eordf@e.kth.se

Under mitt tredje år på sektionen har jag valts till vice ordförande. Jag heter Tobias Ahlgren och kommer under 2003 att arbeta för sektionens medlemmar och hoppas därför att just Du kommer att låta mig få veta Dina åsikter. Genom att sitta med i styrelsen kommer jag på många sätt att kunna vara med och jobba för en sektion som hela tiden måste gå framåt! Vi synes och höres!

evordf@e.kth.se

Cash is King Och eftersom det är jag som är vald till sektionens kassör i år så.

Jag heter Svante och som enda representant för den ironiska generationen i årets styre blir det väl jag som får stå för erfarenheten. Trots det var det inte alltid bättre förr utan jag ser ett år framför mig där sektionen står inför en hel del förändringar.

Svante Rohlin
ekassa@e.kth.se

Jag heter Malin Markroth, går i trean och läser inriktningen biomedicinsk elektroteknik. I år sitter jag även i Konglig Elektrosektionens Styre som sekreterare. Till de som tror att sekreterarposten är en tråkig post vill jag bara säga att inget är tråkigt som görs med ett leende och jag planerar att le en hel del!

esekret@e.kth.se

Jag heter Anders Eng och är Elektrosektionens nya Ambassadeur. Jag är 20 år gammal, har skostorlek 43 och är 182 cm lång. Ett motto som jag levt efter de senaste åren är det som kan skjutas på morgondagen skall skjutas på morgondagen. Tyvärr har jag efter flera år av empiriska studier kommit fram till att det är ett dåligt motto som jag skall försöka ändra på. För övrigt anser jag att man ska leva livet och njuta så mycket man bara kan och ta risker så att man inte vaknar upp om 50 år och undrar vart livet tog vägen.

eng@kth.se

Jag heter Elin Hammar och sitter i årets styre som ArbetsMarknadsSekreterare. Kanske just du känner för att hjälpa till och skapa kontakter med arbetslivet? Var med i ARG-gruppen i sådana fall! Det skulle verkligen uppskattas om fler ville visa sitt intresse för att sektionen ska ha en (fortsatt) bra och stabil ekonomi. För övrigt så läser jag, tillsammans med flera av styrets medlemmar, andra året och trivs kanonbra på sektionen. Vi ses!

eh@e.kth.se

Jag heter Jonas Öhrström och är 22 år. Jag började på elektro hösten 2002 och går alltså första året. Första året av ett antal arbetsamma, händelserika men framför allt roliga år på KTH. Jag ser fram emot det kommande året som nummer1, ettans representant i styret, och hoppas att det kommer bli mycket givande.

ettan@e.kth.se


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.