Emissionen Nr 1 2003: Elektroteknologer på drift


Sprit, sex och våld på Östersjön

Mayday, mayday! Amorella är övertagen av elektroteknologer! Vi har förlorat kontrollen, och driver hjälplöst mot Baltikum!

[Bild]

Så kunde utsändningarna från båten ha låtit. Men nu var det ju inte så. Nog för att närmare 60 teknologer märks och tar plats, men vi visade prov på någurlunda gasquediciplin.

Efter närmare två timmars buffé sökte sig grupper av glada teknologer mot olika håll för att finna förnöjelse. Bara att försöka gå upprätt var ett äventyr, då kraftig sjögång i samarbete med verkningarna av jästa drycker gjorde båten till en flytande version av lustiga huset. Taxfreeshoppen var ett välbesökt resmål, och kundvagnarna på däck två visade sig vara en god källa för såväl nöje som personskador.

Efter några sessioner i olika hytter, där det bjöds på såväl magdans som grupphångel, sökte sig majoriteten av oss till dansgolven. Hjälpsamma teknologer fick där erfara att otack är världens lön.

När alla nöjen väl stängdes ned drog man sig tillbaka till hytterna, där festerna sakta konvergerade. Då klockan sen närmade sig fyra, så var det bara några få teknologer som fortfarande strövade runt, i jakt på nya glädjeämnen ...

Det var bara några få som orkade släpa sig upp till frukostbuffén, för att sedan återvända till sängs. De flesta siktade på sovmorgon och rumlade inte ur sängen förän till lunch. Resterande restid slogs ihjäl med kortspel, karaoke, grodhopp och finsk allsång. Ett flertal finnländare roade sig kongligt åt de skrålande teknologernas utal av de finska orden, men som vanligt var parollen: det viktiga är inte hur det låter, det viktiga är att det låter!

Relaxavdelningen besöktes kortfattat, då den kraftiga sjögången gav vågformationer i den kraftiga klorbehandlade yacuzzin med ett topp till topp värde på dryga 20 cm. Inte heller basstun var någon större njutning, då det var svårt att koppla av i den milda storm som pågick utanför förnstret.

När man så slutligen åter stod med svajiga ben på landbacken, och all taxfree-sprit baxats iland, så kände man att detta varit en resa att minnas. Om det nu bara hade funnits några minnen, istället för det svarta hål som registrerats det senaste dygnet ...

K.J. Andersson


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.