Emissionen Nr 5 2002


NØllegasque

2002 Mottagningens stora avslutningsfest kallas nØllegasquen. Det är en traditionsfylld tillställning som inte tar slut förän tidig morgon.

Strömmen av disorienterade och förvirrade människor hade böjat sina. NOllan med sitt vita E kring halsen var nu en ovanlig syn på Campus. Årets mottagning närmade sig alltså sitt slut, men ett arrangemang återstod. Nu väntade vi alla på den avslutande nOllegasquen...

Låt festen börja

Så snart årets spex var avslutade var det dags att byta om inför den stundande sittningen. Finstassen hade dagen till ära plockats fram ur garderoben och det dröjde inte förrän baren i Nymble fylldes av förväntansfulla och festsugna teknologer. Särskillt de nyantagna undrade nog vad kvällen skulle komma att bjuda på.

Sittningen var snart i full gång och den höll ett högt tempo. Det var mycket som skulle hinnas med under kvällen. Tom-Andrew och Tomas hade fullt upp att fördela tiden mellan sånger, kvällens övriga talare och utmärkelser som skulle delas ut. Snart märktes att Osquar och Osqulda inte var de enda närvarande. GP och Stefan Östlund från ION-sekten och representanter ur kårstyrelsen var där, för att nämna några gäster. Dessutom hade vi celebert besök från både öster och väster. Våra finska vänner från SIK och normän ur Sct. Omega Broderskab hade rest hit.

Utdelning av utmärkelser

Elors ordförande steg fram för att dela ut höstens utmärkelser. Genast spred sig nervositeten i salen, ingen vill bli uppkallad på scenen. Tänk om Fredrik hade tagit reda på just det jag hade råkat göra under hösten. Rickard Norström, Andreas Blomqvist, Staffan Palm och Martin Zetterquist blev uppkallade till scenen och vi andra kunde slappna av. Rickard visade sig vara Elors nya ordförande och kunde dela ut en nyinstiftad buckla till Andreas och Staffan. De hade lyckats tillföra elektrobussen en stor spricka i framrutan, Detta hade skett då de försökte fästa Rosa Pantern i ena backspegeln.

Martin fick mottaga en mindre högtalare fäst i en halskedja för sitt arbete med stereoanläggningen i tolvan.

DKS gör entre

Kvällen fortskred. Scenen äntrades av ett gäng glada typer. Det var någonting bekant över dem och ändå inte. Ett nyrakat DKS stod där uppe och hälsade ettan välkommen till elektro.

Ballet och Musique

Ett par nØlleuppdrag hade ännu inte utförts. Ballet lämnade sina platser och försvann ut i kulissen, för ett dyka upp på scenen. En dansuppvisning med inslag av vitt skilda dansstilar bjöds publiken. Breakdance hade blandats med mer klassisk dans. Efter middagen riggades scenen en sista gång för musiques spelning. Det blev en perfekt början av efterköret som sedan fortsatte i tolvan tills tidiga morgon.

Anette
Oscar


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.