Emissionen Nr 4 2002: Ledare


Snart är det slut!

Eller har det bara börjat?

Nu har väl de flesta nyantagna blivit välkomnade till leda, men Emissionen späder på med ännu ett; välkomna nyantagna. Förhoppningsvis har väl alla, såväl gamla som nya elektroteknologer blivit varma i kläderna och fått upp farten inför en ny termin och ett nytt år.

Målet

Ibland kan det vara svårt att se slutet. Fyra och ett halvt år verkar väldigt lång tid. Så tyckte även jag när jag började här. Därför kom det lite som en chock när jag insåg att jag nu påbörjade min sista årskurs här på KTH. Lägg till ett exjobb och arbetslivet knackar på dörren. Man har blivit stor och vuxen. Vad ville man bli när man blev stor? Vad har vi för planer nu? Har du svar på frågorna ovan eller kanske fler funderingar, tveka inte att kontakta Emissionen. Vi tar tacksamt emot insändare, kåserier, uppslag och idéer. Finns det någon vi absolut borde intervjua, har du blivit upprörd över något eller överaskad? Emissionen är öppen för det mesta.

Vägen

Ett tips kan jag dock ge till såväl ny som gammal: Engagera dig i sektionslivet, och gärna i Emissionen! Få andra fenomen kan få tiden att gå så fort, samtidigt som man får ut mer av sina studier på Teknis. Dessutom finns det alltid något att göra om man behöver göra en paus från sina studier, om än bara för en stund, för snart är du klar.

Anders, Che2002


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.