Emissionen Nr 2 2002: Keff eller DEF?


DEF Information

Nu är det vår igen. För oss som går på KTH innebär det en hel massa formalia som måste klaras av.

DEFs hemsida

Ni är alltid välkomna in till oss på kansliet om det är någonting ni funderar på! Om ni behöver studieplanera inför hösten boka gärna in en tid med mig, Liselotte, nu under våren via telefon eller via mejl.

Årskursinformation för E1

Onsdag den 17 april mellan 10-11 i D1 får E01 information om kurserna som ligger i period 1 och 2 till hösten från kursansvariga.

Årskursinformation för E2

Årskursinformation inför den helt nya hösten i årskurs 3 för E00 går av stapeln onsdag den 24 april mellan 10-11 i D1.

Ni kommer att läsa Eleffektsystem, Reglerteknik, Linjär algebra gk och Materialfysik. Informationen ges av kursansvarig för respektive kurs.

Valmässa

Samma eftermiddag, onsdag den 24 april, klockan 13-18 är det Valmässa för E2 och E3. Gå in på vår hemsida http://​www.def.kth.se för fortlöpande information angående upplägget av valmässan.

Valmässan är ett måste att gå på! Här får ni svar på era frågor direkt av institutionerna.

Studieanmälan

Skaffa pingkonto nu!

Studieanmälan och kursval senast 15/5. Har du ett pingkonto? Om inte – skaffa dig ett nu!

Kursvalssystemet kommer att vara öppet några veckor innan 15 maj. Som vanligt är det bra om ni studieanmäler er (för hela läsåret 02/03) och/eller gör kursvalet (för hösten 02) innan 15 maj.

Kursval görs enbart av de som läser valfria kurser. Ni som läser de obligatoriska kurserna får valet av kurserna inlagt så snart ni blivit studieanmälda för hösten.

Individuella studieplaner

Individuella studieplanerna skall vara inlämnade senast 22/8 nu i höst för att vi på kansliet skall ha möjlighet att lägga in nya kurser som du vill läsa inför period 1.

Ni som inte har lämnat in studieplaner för våren och har problem med kursregistreringar skall lämna in studieplan för våren annars lägger vi inte in kursval för er.

Jobb

Kansli DEF söker teknologstudievägledare inför läsåret 02/03! Som teknologstudievägledare jobbar du halvtid under ett år. Du sitter på Kansli DEF och hjälper studerande med allt från studieplanering till snabba betygsutdrag. Du kommer dessutom att delta vid informationstillfällen till gymnasister. Det är en fördel om du har gått ett par år på programmet, för arbetet kräver en del erfarenhet om innehållet och upplägget av kurserna. Sista ansökningsdag är 2 Maj.

Låter detta trevligt, hör av dig till Liselotte, Pontus eller Ulla på kansliet.

Liselotte Andersson
Studievägledare E
Pontus & Ulla
Teknologstudievägledarna


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.