Emissionen Nr 1 2002: Deadline: 28 februari


Quarnevalsyra!

I år är det VALår! Det var tre år sen sist och nu är det återigen dags att plocka fram galningen inom dig. Det är nämligen dags för QuarneVALen 2002

QuarneVALen är norra Europas största och roligaste studentarrangemang. Under QuarneVALen bygger och fiffar studenter från hela Stockholm ihop olika ekipage.

Man kan delta på många olika sätt, allt ifrån att bygga fantasifulla tekniska lösningar på kända och okända problem till samhällskritiska budskap. Det fina med QuarneVALen är att alla som är SSCO-anslutna får vara med och dessutom är det gratis. QuarneVALen ger er möjligheten att ha buskul i en vecka. Det enda ni behöver göra är att fnula ihop lite ekipageförslag. Tänk på att tåget också är till för åskådarna så det är bra om det är roligt och lättförståligt. När ni sedan fått klartecken från Q-staben då bär det iväg.

Quarnevalen fixar det material som ni specificerat, allt ifrån lastbilar till papier maché. Nu återstår bara en sak för er att göra innan ni börjar bygga, och det är att sälja en låda BRUX. När byggveckan sedan börjar kan du njuta av gratis byggöl, gå på studentmästerskapen i fest varje kväll, lyssna på band och festa i öltältet. Allt detta samtidigt som du gör dig redo för att möta jublet från ca 400 000 åskådare på Stockholms gator.

När sedan tåget har gått, så bär det iväg till den otroligt roliga slutfesten för att kalasa med alla de 2000 personer som varit med och skapat den bästa QuarneVALen genom tiderna. Börja därför att knåpa ihop förslag redan idag. Sista inlämning är nämligen redan den 28 februari!

MelodifestiVALen

Ett av arrangemangen som anordnas i samband med QuarneVALen under våren är MelodifestiVALen, som kommer att gå av stapeln den 22 februari på Medicinska föreningen på KI. Under denna festliga tillställning kommer Stockholms musikaliska talanger att visa upp sig för en förstummad publik för att sedan bli bedömda av en kändisjury.

De bästa bidragen kommer sedan att spela in årets musikhändelse nämligen QuarneVALsCDn 2002 som kommer att säljas under våren.

Frågor?

Om du har några frågor titta in påQuarneVALens hemsida www.quarnevalen.nu eller kontakta QuarneVAlen.

Telefon: 790 98 22 alt. 10 20 18 Epost: info@quarnevalen.nu

 
Val mött!

Q. Arne VALén
genom James Ahrgren


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.