Emissionen Nr 1 2002: Ledare


Den ljusnande framtid är vår

Så här någon gång i mitten av läsperioden kanske inte motivationen alltid är den bästa, och nyårslöften om att plugga mera och bättre börjar kännas en aning ansträngande, kan det vara dags att tänka lite framåt. Ja, inte bara till nästa veckas labbar eller kommande tentor, utan snarare mot sommar, sol och bad.

Just nu verkar sommaren kanske långt bort när man går i slasket och läser löpsedlar om sämre tider och ett bistrare världsläge. Men om alla går och gnäller om att det verkar bli gråare och tristare tror jag att vi uppfyller vår egen profetia. Därför tycker jag att vi ska anstränga oss för att fokusera på det positiva snarare än det negativa, för med lite vilja kan man komma långt.

Vem är det nu som sitter och gnäller ihop sådant här dravel? Jo det är ju er alldeles nya che. Och vad kan sägas om mig annat än att jag är den som ska se till att ytterligare ett fantastiskt, uppfinningsrikt, informativt och underhållande år av Emissionen utkommer till ert nöje. Men Emissionen blir inte bättre utan feedback. Skicka ett mail till <emission@e.kth.se> eller hugg tag i en emitteuse eller emitteur. Kanske tycker du att det är så roligt att skriva att du likt många före dig fastnar.

Anders


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.