Emissionen Nr 8 2001: Klockorna klingar


Slutet är nära

Tänka sig att jag nu varit ordförande i ett helt år. Tiden går snabbt när man har roligt. Och kan man tänka sig att det här blir mitt sista Ordford.

[Bild]

Eder ordförande kommer nu att pensionera sig från styrelsearbete efter tre år i elektrosektionens styrelse. Att sitta i sektionens styrelse har varit en upplevelse som jag absolut inte skulle velat vara utan. Jag har haft väldigt roligt.

Eftersom vi
Jenny Wandel E-97
och
Magnus Schiöld E-95
bestämt oss för att gifta oss tänkte vi meddela att detta sker i Fresta Kyrka (i Upplands Väsby) lördagen den 29 januari klockan 14.30. Ni som vill är alldeles jättevälkomna att titta förbi kyrkan.

Puss å kram!

Jenny och Magnus

Funqgasque

För att visa vår tacksamhet för de underbara människor som gjort allt för sektionen under hösten, ordnade styret med en funqgasque. Denna gick av stapeln den 29 november och gick i sportens tecken. På grund av lite dåliga omständigheter blev deltagarantalet ganska lågt, men landade på cirka 26 personer. De som var där verkade ha en trevlig kväll i alla fall. Tack än en gång alla funktionärer, även ni som inte var där. Ni har gjort ett rejält bra jobb.

Engagemang

En av mina käpphästar under året har varit just engagemang i sektionen. Därför var det extra roligt att se en positiv förändring på december-SM, som hölls den 4:e december. Det var väldigt många som kom dit och gjorde sin stämma hörd. Det var även många som gick ett steg till och kandiderade till någon funktionärspost inom sektionen. Det var väldigt roligt att se många intresserade där, särskilt så många intresserade från ettan.

Angående omorganisation

På december-SM beslutades att den nya styrelseformen skulle utvärderas. Om du känner att du har någon åsikt om hur det har fungerat eller om du vill vara med och utvärdera är du välkommen att kontakta mig.

Ny styrelse

På detta sektionsmöte valdes även en ny styrelse. Efter två generationer wermlänningar har makten tillslut fått släppas vidare till en gotlänning. Efter årskiftet tar alltså Gustaf Westerlund över ordförandeskapet efter mig, och kommer att styra upp sektionen under 2002. Jag hoppas att ni ger den nya styrelsen samma fina stöd som ni gett oss.

 
Tack för allt.

Eder Ordförande, Tobbe
som återgår till att vara <e96_tab@e.kth.se>


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.