Emissionen Nr 7 2001: Nedan är en mörk linje


Murphy's vs. Guinneß

Lördagen den 10 november hade PR bjudit in till OverÖl – en fest i bästa Elektroanda. Kvällens gimmick var blindtest av öl. Vi vet nu att man inte blir blind av ölen. Och det är ju bra. Förresten finns det numera vinflaskor med etiketter med blindskrift för dem som inte vill göra fler misstag.

[Bild]

Nej, inte äta gaspatronen

ERDINGER Weißbier

Gult mineralvatten. Utan tvekan. Fast... Rasmus säger att det visst ska smaka något. Sådetså! Får väl testa igen vid tillfälle.

[Bild]
[Bild]

Newcastle brunöl

Fåsenu... Det är en ale... Den e go...

Chimay Röd

Ännu en öl som Rasmus säger är god och smakrik. Men... Själva associerar vi den med glögg. Eller, gjorde i alla fall det igår. Den har en distinkt smak och doft av kryddnejlika. Den får annat julöl att framstå som Falcon Bayerskt med suketter.

Murphy's eller Guinness?

Provar först Guinness. Ja det här är nog Guinness. Nä förresten, den är inte tillräckligt krämig. Provar sedan Murphy's. Tjena kompis, det här är definift Guinness! Jaså inte ...

Vi gör om blindtestet någon timme senare. Tar fel igen.

Ibland är det inte så lätt ...

...att tolka sin egen handstil. Vi har gjort vår bästa. Kanske du kan göra det bättre?

Vår tolkning: Lindeman KRIEK? ingen apostrof pos: 25 cl. bara mera socker!

Vår tolkning: Murphy's vs Guinness (bild på boxningsmatch) Joar är som en bil: Man kan köra med honom hur mycket som helst bara man ser till att han är tankad.

Får man vara anonym?
/ Joar & Fredrik


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.