Emissionen Nr 7 2001: Ledare


Bara regn hos mig

tjenare, här är jag igen.

Det har börjat bli vinter, det har ni kanske märkt. När det här skrivs har den första snön just smält bort för första gången, ett senario vi nog kommer se fler gånger de närmsta månaderna. Men, här sitter jag och pratar väder, det var ju inte riktigt tanken. Har ni tänkt på hur ofta det blir så? Det måste egnetligen vara ett av de mer menlösa samtalsämnerna som finns? Usch, vad kallt det är!, tänk vad det blåser..., I morse när jag vaknade då var det MINUSGRADER!!! låter det allt som oftast. Som om inte den man pratar om det radan märkt det.

Ja, nu vill jag ju inte påstå att jag är bättre på något vis, jag är en notorisk väderpratade, det måste jag allt erkänna. Jag menar, det är ju så enkelt. Istället för sitte i någon slags generad tystnad är det bara att kläcka ur sig något om att, det känns som det börjar bli mildare ute. Hur enkelt som helst, nästan lite för enkelt, det är väl därför det är så vanligt förekommande. Som nu till exempel, jag skulle ju egentligen skriva ett kåseri som uppmanade er till att kandidera till någon sektionspost.

Kandidera mera

Det är ju snart december-SM och hög tid att börja fundera på vad man ska syssla med i vår. Det blir ju nästan lite trångtom plats för det nu, fast ni är ju smarta människor som redan kan alla bra argument för sektionsengagemang så jag behöver inte dra dem igen. Utan bara säga, vi ses på december SM

Camilla


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.