Emissionen Nr 7 2001


Idrottsinfo

Motionera mera och då inte bara på SM!

Hej alla idrottsintresserade, hoppas att alla tentor gick bra. Hur som helst så kan man glömma alla sorger genom att vara med och lira i KTH-hallen. Det har varit många som varit intresse rade av att vara med i år, och det är verkligen jättekul. Förra året var det bara innebandy som drog folk till onsdagstiderna, fast i år har det varit riktigt bra deltagarantal i volleyboll och basket också, och det är kul!

KTH-mästerskap

Deltagarantalet i KTH-mäster skapen har dock varit svagare. Jag vill därför passa på att inbjuda alla intresserade till Volleybollmästerskapsuttag ningen till sektionens lag. Ni som är intresserade kan gå in och anmäla er på Elins hemsida. Uttagningen är onsdagen den 28:e november. Själva tävlingen går sedan av stapeln lördagen den 1:a december klockan 18.00 till 22.00. Förra året gick det väldigt bra på volleybollen, men vi blev tyvärr diskvalificerade då vi inte hade två tjejer i laget som reglerna krävde.

Spadpoäng

Jag vill även slå ett slag för spadpoängsligan. Spadpoäng får man varje gång man idrottar på campusområdet. I tolvan finns en lista på ELINs anslags tavla där man skriver upp vem man är, vad man gjort och när. För varje gång får man ett poäng och den som skramlat ihop mest poäng på ett år får ett pris på vårbalen.

Elin

Elektrosektionens idrotts nämnds hemsida (ELIN) finns länkad från elektrosektionens hemsida. Där kan man läsa om kommande evenemang och man kan anmäla sig till onsdagsti derna i KTH-hallen. Dessa är, precis som att deltaga i KTHmästerskap, d v s gratis.

  

Simma lugnt!

Mikael Eklund, idrottsledare


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.