Emissionen Nr 6 2001: Det sägs att ...


Ordf om sektionen

Det börjar närma sig tentor igen. Fast för vissa är det de första tentorna på Elektro som närmar sig.

[Bild]

Jag talar naturligsvis om våra nyblivna ettor. Undertecknad önskar alla lycka till. Jag satt precis och tittade igenom vilka tentor jag har tänkt ta och när. Jag blev lite förvirrad när jag upptäcker att alla mina gamla favoriter heter något annat numera. Inte alls upplagt för oss som kanske, eventuellt, mot förmodan kanske skulle råka ha en gammal tenta kvar i bagaget. Till slut kom jag i alla fall fram till en någorlunda vettig plan. Ha! Eder ordförande kommer nog att ta sin examen en vacker dag.

Sektionsmöte

Över till roligare saker än att tentera. När du läser detta har det varit en annan premiär för våra nyblivna ettor, nämligen ett SektionsMöte. Jag hoppas naturligsvis att det var mycket stor uppslutning, och att inte alltför många skrämdes iväg av underliga diskutioner. För kom ihåg, SektionsMötet är till för att du skall kunna göra din stämma hörd. Det är du som bestämmer på sektionen, genom att vara med på mötet och rösta i de frågor som dyker upp.

Bli funktionär!

En annan sak som är bra att göra, det är att bli funktionär. Sektionen är alltid i behov av duktiga elektroteknologer som gör sitt yttersta för att sektionen skall fungera. Vi behöver dig! Håll ögonen öppna efter alla möjligheter att få reda på mer om hur du gör för att engagera dig. Styret kommer att hålla i en funqpub senare under hösten, på vilken du får möjlighet att prata med funktionärer och fråga vad det innebär att vara funktionär. Om du redan nu vet att du vill kandidera till något, är det bara att slänga iväg ett mail till <val@e.kth.se>.

SIK-Gasquen

När vi ändå är inne på saker som är roliga, hoppas jag att du besökte Osqvik den 12:e och tog tillfället i akt att festa med våra vänner i från SIK, det vill säga Elektroteknologer från Helsingfors. Jag hoppas att det blev ett hejdundrandes kalas. Men med den mängden SIK:are, vad kan gå fel?

Vi finns för dig!

Glöm inte bort oss styret. Vi är här för att göra allt för att du får det så bra i sektionen som möjligt. Det finns en utförligare presentation av oss längre fram i tidningen. Tveka inte att kontakta oss. Vi nås lättast på adressen <styret@e.kth.se>. Vi besöker även 12:an så ofta vi kan, så det är bara att fånga upp oss där.

Eder ordförande,
Tobbe

PS. Jag måste naturligsvis även ta tillfället i akt att välkomna vår sektions vice ordförande tillbaka till verkligheten igen. Välkommen tillbaka, David Möller!



Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.