Emissionen Nr 5 2001


PR från början

PR, eller ProgramRådet, är elektrosektionens klubbmästeri.

[Bild]

Sorger glömmas och glasen tömmas när PR fixar fest.

Strax efter det att sektionen bildades 1910, bildades även PR för att vi studenter skulle kunna ha gemensamma fester. Detta gör PR till den äldsta föreningen på elektrosektionen. Två klubbmästare har huvudansvaret och resten av medlemmarna kallas kalaspinglor eller festPRissar. Vi är idag åtta medlemmar som studerat olika länge och kommit olika långt i våra utbildningar.

[Bild]

Vi er förnöja och ni ska röja det gör ni allra bäst.

[Bild]

PR är fest.

Under n0llningen är det vi som står för n0llepubrundan och n0llegasquen. N0llegasquen är ett kalas som funnits ända sedan n0llningen blev strukturerad och är en av de mest besökta festerna under året tillsammans med Vårbalen. N0llegasquen är givetvis till för de nyantagna men är även en populär fest som elektriker från alla årskurser besöker med glädje. En annan fest med tradition är LussePRe. Det är ett kalas strax innan lucia och är en försmak på såväl lussefirande som julbord. Förutom dessa fester och kalas finnas det under året en del andra roliga tillställningar och tentapubar. Vår målsättning är att ni ska ha så roligt som möjligt och aldrig vilja gå hem.

PR h?[aä]r kul

Att vara med i PR är enormt mycket kul men också mycket ansvar. Det tar längre tid än man tror att planera och genomföra en bra fest eller pub. Du vet hur det känns när man börjar längta efter sängen och vet att det är dags att gå hem. Det är då vi stannar kvar. Det är mycket att göra och planera men att vi har så roligt tillsammans som grupp gör att det är värt varenda timma. I gruppen finns många olika personligheter men skilda idéer och blandningen av dessa är nödvändig för att anpassa festerna till så många som möjligt. Det är vårt ansvar mot oss själva att alltid vara på gott humör och fortsätta göra bättre och bättre arrangemang.

PR har en fladdermus som symbol, den hittar man lite var stans i tolvan där vi markerat vårt revir. För att få information om fester och tillställningar kan man titta på den röda PR tavlan, med en svart fladdermus på, som hänger strax till höger när man kommit in i tolvan eller på internet. Det går även bra att skicka mail till våra klubbmästare på <pre@e.kth.se>

Minns du den enorma känslan av att ha gjort någonting bra? Så vill vi känna efter varje arrangemang vi ordnat. Så vill vi kunna känna varje kväll när golven är blänkande rena och kassan åter är räknad. Det är det vi jobbar för.

PR


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.