Emissionen Nr 5 2001


Overall!

http://​www.foreningar.kth.se/​overall

[Bild]

Dags att visa att overaller och teknologer är så mycket mer än bara acne, bärs och ord som spex, gasque och devisch(?). Samtidigt som vi har att kämpa med ett minskat förstående från kårens sida vad gäller studentikosa traditioner exempelvis i form av overaller. På Chalmers håller det på att gå så långt att sektionsplagg, det vill säga overaller och liknande, troligen kommer (om så inte redan har skett) att förbjudas i deras nya kårhus.

Tack Kalmar

Overallens vänner bygger på en ide från Kalmar och vår filial är just nu under uppstart där vi håller på att sätta ihop stadgar och skapa en grund att stå på. I nuläget är det flesta av våra medlemmar från elektrosektionen, men vi har några andra som upptäckt vår hemsida och visat sitt intresse för att vara med och värna overallen.

Mer overaller åt folket

En av grundtankarna är att vi skall börja med att sprida oss över KTH:s alla sektioner, en så kallad over-all, för att sedan eventuellt expandera mot andra universitet och högskolor. Vad kommer vi då att syssla med? Ja, förutom att värna overallen handlar det om att ha kul tillsammans oavsett utbildning och sektion. Den gemensamma faktorn är att vi trivs med overall och gillar att ha kul.

Uffe Kalla


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.