Emissionen Nr 5 2001: Ordf för ord


Sommaren är över!

[Bild]

Torbjörn Abrahamsson, <eordf@e.kth.se>

Det första jag vill göra är att hälsa alla nyantagna välkommna till Elektrosektionen och naturligtvis även ett välkommen tillbaka till de som redan går här. Jag hoppas att ni haft en bra sommar och kopplat av ordentligt så att ni kan ta tag i studierna igen.

Tillbaka till de nyantagna igen. Jag är lite avundsjuk på er. Jag kommer ihåg hur roligt jag hade under n0llningen och början på min tid på Elektro. Att lära känna ny vänner och att gå på gasquer. Så se till att ni har roligt, och utnyttja alla tillfällen till att göra något tillsammans med era nyblivna vänner. Ni kommer inte att ångra er. Kom också ihåg att ta tillvara på det som sektionen har att erbjuda er. För sektionen har mycket att erbjuda. Framför allt är det en mycket fin gemenskap, där folk bryr sig om varandra. PR ser till att ni får gå på roliga fester och Källeriet fixar inte bara fikat utan förser er med overaller och märken. Tolveriet ser till att vår vackra sektionslokal, 12:an, fortsätter att vara vacker. Och inte att förglömma Emissionen.

Om du känner att du vill bidra till vår Elektrosektion på något sätt, är det bästa sättet att bli funktionär. Vi kommer att ordna ett flertal olika möjligheter att få information om sektionen och de möjliga funktionärsposterna. Kom på dessa och ta reda på vad just du kan göra för vår sektion. Och glöm inte att ta till vara på oss i styrelsen. Se till att vi får något att göra, för vi finns här för er skull. Det är bara att ta tag i oss och fråga om det är något ni undrar över. Missa inte möjligheten att gå på sektionsmöten för att göra er stämma hörd, det är trots allt ni som bestämmer.

Eder eordf, Tobbe

Få information om sektionen via sms

Du kan få aktuell sektionsinfo via sms c:a en gång i veckan. För att få det gör du följande:

  1. Gå till http://​room33.com.
  2. Skaffa ett användarkonto där och kom samtidigt ihåg att...
  3. fylla i mobilnumret, samt
  4. 4 fylla i joar33 i fältet för tipsad av.

Om du redan har ett room33-konto och vill vara med eller om du vill avregistrera dig, skickar du ett meddelande till <joar33@room33.com> och säger till om detta. Ditt telefonnummer kommer naturligtvis inte att användas av andra än Elektrosektionen.



Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.