Emissionen Nr 5 2001: Ledare


Hur funkar det?

Hmm, Emissionen..? Vad är det för nått?

Grattis, du har just lagt vantarna på nummer fem av Emissionen, Elektrosektionens i särklass bästa tidning. Håll i den hårt så att inte någon annan snor den.

Emissionen kommer ut med åtta nummer per år och totas i huvudsak ihop av oss emitteurer (se figur 1). Det är vi som sätter ihop tidningen och vi är även skyldiga till en hel del av artiklarna. Det är däremot långt ifrån alla artiklar som är skrivna av oss, något som du kanske märker i det här nummret.

Men varför berättar jag allt det här egentligen? Jo jag tänkte att alla nyblivna elektriker ska bli lika emissionskunniga som den redan trogna läskretsen.

I vår enkät som vi delade ut i våras visade det sig att inte mindre än 74 % av de tillfrågade läste emissionen varje nummer. Mycket smickrande. Jag vill passa på att tacka alla som hjälpte till och fylde i en blankett, vi ska försöka ta till oss av kritiken och göra en ännu bättre tidning. Har du nyss börjat här, eller missade du enkäten av någon annan orsak? (extratidigt sommarlov kanske?) Misströsta inte, det går givetvis alltid bra att maila (<emission@e.kth.se>) oss om du har synpunkter på det som står här. Jepp, så funkar det!

Camilla

  

[Bild]

Figur 1, RedaktionenEmissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.