Emissionen Nr 5 2001


Idrotta i KTH-Hallén

Vågar du besöka Stora bollhallen?

Hej, jag vill passa på att hälsa alla de nyantagna välkomna till elektrosektionen. Hoppas att sommaren varit bra och att ni kommer laddade till en ny säsong på KTH. I KTH-hallen pågår ombyggnaden för fullt för att hinna bli klart till måndagen den 27/8.

Jag vill, vare sig jag gillar dem eller ej, göra er uppmärksamma på några viktiga förändringar denna säsong, nämligen:

du måste ha med dig ett hänglås när du tränar

Kläder och säkerhet

KTH-hallen har byggt om omklädningsrummen. Alla krokar är borta och ersatta av klädskåp. Det innebär att du måste ha med dig ett hänglås när du tränar. Klädskåpet kan endast användas över dagen. Alla låsta skåp klipps upp på kvällen. KTH-Hallen ansvarar inte för kvarlämnade kläder.

Väskor, kläder och andra persedlar får inte tas med ner till banan. När de nu har investerat i låsbara klädskåp sparar de på städning och slitage genom att lämna dessa i omklädningsrummet. Dessutom förbättras säkerheten.

KTH-hallen har infört ett inpasseringssystem baserat på magnetkort. Detta gäller till alla träningsutrymmen förutom Stora bollhallen. Då många har frågat om gymkort så har jag tagit reda på det. Guldkortet, som gäller för ett år för allt som har med KTH-hallen att göra (utom planhyra), kostar 1950 kronor. Halvår, termin och månad kostar mindre.

Begränsade platser

Elektrosektionen har en halltid på onsdagar från 17.00- 18.00 i KTH-hallen, det kommer att finnas en bokningslista på nätet där man kan anmäla sig till onsdagstiderna då dessa endast är begränsade till 14 st platser, (KTH-mästerskap är ofta begränsade till två lag per sektion) och elektromästerskap (obegränsat deltagarskap för elektrosektionens medlemmar). De två första är i regel gratis och den senare brukar vara självkostnadspris. Länken till bokningen är: http://​www.e.kth.se/​cgibin/​esekt/​elin?command=showlist

IT ordnar KTH-mästerskap i brännboll den 15 september också, det är gratis.

Jag vill hälsa er välkomna en gång till. Känn er fria att fråga om ni undrar över något om idrott. Min mail är <elin@e.kth.se>.

Mikael Eklund
idrottsledare elektrosektionen


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.