Emissionen Nr 5 2001


Nyantagen? Se hit!

En ny höst har kommit, och med den en ny generation Elektroteknologer. Vi i fadderiet, genom FøF, vill ta tillfället i akt att hälsa Er, nyblivna teknologer varmt välkomna till KTH och Elektrosektionen.

Sen ett par veckor tillbaka och ytterligare några veckor framöver pågår, som ni säkert har märkt, mottagningen. Mottagningen är till för Er, och vi i fadderiet gör allt för att Ni ska känna er välkomna och få en så bra start på er tid på KTH som möjligt. Tveka inte att fråga oss (FøF) eller faddrarna om det är något Ni undrar över, som sagt, vi är till för Er.

Elektrosektionen är en av de äldsta sektionerna på KTH och fylld med arv och traditioner. Det är nu upp till oss alla att se till att Elektro står stark även i framtiden. På sektionen finns något för alla. Organ och föreningar som sysslar med vitt skilda saker och som alla törstar efter fler medlemmar. Ryck tag i närmsta fadder och pressa dem på information om sektionen, så just du hittar den syssla inom sektionen som passar dig. Tveka heller inte att fråga de teknologer som är sektionsaktiva, så kan de berätta vad just de gör och hur roligt, lärorikt och givande det är att engagera sig. Sektionen behöver Er!

När ni läser detta har de ordinarie kurserna satt igång och skolan har trampat fart på allvar. Det kan ibland vara svårt att anpassa sig till det tempo som är här på KTH. Se till att så fort som möjligt hitta det studiesätt som passar er. Många upptäcker efter hand att det är bra att studera i grupp, medan andra helst sitter hemma på kammaren och läser. Laborera er fram till det som passar er bäst. Kom ihåg att ni är här för er egen skull. Hör efter med era faddrar så kan de säkert komma med råd och tips om var och hur man kan plugga.

Återigen, varmt välkomna!

FøF


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.