Emissionen Nr 3 2001: Ledare


Dygnet runt

Hur kan det komma sig att man tillbringar så mycket tid på campus egentligen, vad gör man hela tiden?

[Bild]

Det kan kanske verka konstigt vid första anblicken, men det händer ju en massa grejjer på det här stället. Jag tänkte igenom lite vad som har hänt sen förra nummret av Emissionen kom ut (jag delar numera inte upp tiden i månader utan i tidningsnummer) och kom på en hel del.

Nummer två av Emissionen kom ut mitt i tentaveckan. Just då kanske inte så mycket kul hände, men strax efteråt var det dags för tentapub. På den festades det hårt och de flesta verkadeha skoj (i alla fall om man läser det ryktas-lappen). Något mindre skoj var det att någon bröt sig in i tolvan söndagen efter. Inbrottstjuven bröt sig in i diverse skåp och maskiner och fick även med sig CDspelaren.

Veckan efter det annordnade Evita en fortsättningskurs i självförsvar. Gud nåde den som försöker ge sig på en E-osqulda.

Fredagen efteråt var det dags för EFFEKT, mer om vad som hände där står det senare i tidningen. Onsdagen därpå annordnade Elogen en vad vill du bi när du blir stor-kväll. De drygt femtio personerna som var där bjöds på buffé samtidigt som de fick höra små föredrag om allt från att söka arbete till att doktorera. En mycket lyckad kväll tyckte de flesta som var där.

Fredagen veckan därefter var det hög tid för ytterligare en fest, nämligen Ettans. om du bläddrar fram ett par sidor kan du läsa alla smaskiga detaljer om den kvällen.

När det här numret har kommit ut har det antagligen hänt ytterligare ett par saker. Så, visst är det väl så, att det har hänt en hel del sen sist?

Camilla


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.