Emissionen Nr 3 2001: Efter n0llegasque kommer...


Ettans fest

En fest för faddrar, skændare och ettor tillsammans

[Bild]

Så hade det dragit ihop sig till ettans fest igen. Skændarna hade samlats tillsammans med ettor och faddrar för en sista fest tillsammans. Tolvan var dekorerad i rymdtema för kvällen. Efter ett kort förmingel var det tid för sittning. Patrik Burehäll var frequensnormal för kvällen och efter några sånger var stämningen hög.

[Bild]

Bildkollage, sidan 25

Colonel Sanders?

Kyckling med ris serverades och efter ytterliggare några sånger var scenen spexettornas.

Många, med mig, hade nog undrat vad de skulle hitta på. En magiker kom in och lyckades bland annat med den svåra konsten att läsa konglig Henriks tankar, vad konglig Henrik tänkte på vet alla som var där. Slipstricket var naturligtvis också med. Det hela slutade med att en stackare fick gå hem med avklippt slips. Därefter vände åter spexettorna interesset mot skændarna. Efter lite bekymmer blev till slut alla skændarna infångade i ett rep och utfösta ur tolvan. Kvällen fortsatte dock och skændarna kom tillbaka. Till allas förvåning landade ett ufo mitt på Osquars backe utanför tolvan och in kom två mycket underliga utomjordingar bärandes på en låda. Denna visade sig innehålla jymdgrädden till chokladkakan. Utomjordingarna lämnade tolvan, men kom snart tillbaka då de insåg att de hade glömt något. Konglig Maria blev kidnappad och ufot lyfte. Hon måste dock ha lyckats rymma, för en stund senare kom hon tillbaka in i tolvan, inlindad i gladpack. Ja, ja lite gladpack och en resa till yttre rymden kan i varje fall inte dämpa stämningen utan konglig Maria tog upp en sång. Även konglig Erik tog upp en sång, en tidsenlig variant av Amanda gångar sig.

Mer giftskandal!

Varför var akvariet fyllt av femtioöringar?. Festettorna fick berätta om diverse ledtrådar de hade fått följa innan de hittade skændarnas betalning av festen i akvariet, (till Paavos vänners förskräckelse). Festettorna hade bl a varit till en fiskdisk i en saluhall med kodmeningen, Det luktar fisk här, är min herre en snuskhummer?, varvid expediten blev ställd. De fick till sist veta att att betalningen låg i akvariet, då det ju är bättre med levande fiskar än döda. Jag tror nog att fiskarna i akvariet höll med om det. De hade nog inget emot sitt liv, som slutade i chock och förgiftning.

Whhooaaa Efterfest (kör)

Efter att taffeln hade brutits och vi hade tackat personalen, drog efterköret igång med mycket folk både på dansgolvet och vid baren. Timmarna flög iväg och ännu en lyckad kväll gick mot sitt slut.

Anette


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.