Emissionen Nr 2 2001


Mera styre

Styret har förökat sig

[Bild]

Sektionen har numera en alldeles egen Kassör. Här presenterar hon sig.

Sekreterare

Hej, hej allesammans!

Jag heter Jenny och är alltså sektionens kassör i år. Jag började på elektro 1997, och går alltså det fjärde och sista året. Min karriär på sektionen började redan i ettan, med källeriet och tolveriet. Förra året satte jag mig i styret som sekreterare, och eftersom det var så roligt och givande så tänker jag fortsätta vara engagerad även under mitt allra sista år på teknis.

Jag går i inriktningen mot TET, vilket kan verka skrämmande för många. Därför skulle jag vilja uppmana alla som inte gått TETgrundkurserna att verkligen ge ämnet en chans. Det går många oförtjänta rykten om att TETen är så hems, men när man väl kämpat sig förbi de första svårigheterna börjar man inse hur häftigt ämnet egentligen är.

Nej, nu ska jag inte göra mer reklam för TET, det får de sköta själva. Jag vill framförallt peka på, att engagemang i sektionen inte på något sätt betyder att man måste vara sämre i skolan. Det är ju trots allt på grund av studierna vi alla lockats hit! Och jag hoppas att alla det kommande året både överträffar sig själva i skolarbetet och dessutom inser hur roligt det är att vara med och förbättra vår kära E-sektion.

Jenny Wandel


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.