Emissionen Nr 2 2001: Tolvan fylld med kändisar


Alla VAR där...

En kväll i februari kunde man se en massa kändisar samlas vid tolvan, eller var det elektros tjejer? Det var Evitafest på gång...

[Bild]

Kolla vad jaaag har hittat!

Shania Twain, Edith Piaf, farbror Barbro, systrarna Graaf, Elisabeth Taylor, Madonna... Alla var de där. Madonna hade dessutom lyckats klona sig och inte bara i två. Även några fans hade lyckats ta sig in bland alla kändisar.

[Bild]

Glädjeskrik över gården

Kvällen började i tolvan, men vi blev snart tillsagda att följa den röda tråden. Den ledde till ett grupprum i D-huset, som kvällen till ära hade förvandlats till festlokal. Ljusslingor hängde på väggen så att den rätta stämningen skulle infinna sig.

Här bjöds det på fördrink och kändismingel. Fansen var helt till sig över alla kändisar och glädjeskrik spred sig nog ända till borggården. Sedan var autografjakten i full gång.

Röda mattan hade rullats ut

Kvällen hade börjat och stämningen var på topp då vi förflyttade oss ner till tolvan igen. Den röda mattan hade naturligtvis rullats ut. Fotografering följdes av middag. Borden var dukade med riktigt porslin, levande ljus och vita dukar som det sig bör under en kändisfest.

Förrätten, tomat och- mosarellasallad, intogs ackompanjerad av brandlarmet. Det hade kanske tänts för många stearinljus. Brandmännen uteblev, men så småningom tystnade brandlarmet. Sången var då redan i full gång, för det sjungs naturligtvis lika mycket på Evitafesterna som på andra elektrokalas. Det sjungs dock i en lite högre tonart. Edith Piaf stod för kvällens första framträdande när hon hyllade kärleken med sin vackra sång Hymne ā L'amour.

Lax serverades till huvudrätt och till detta dracks det ett gott vitt vin. Under hela middagen passades vi upp som kungligheter av välklädda servitörer. Ett stort tack till alla killar som ställde upp.

Fullt ös i vextrummet

Stämningen vid bordet var hög och det var trevligt att se att så många tjejer hade hittat dit. Det var tjejer från alla årskurser, utbytesstudenter, de som går på många elektrofester och de som bara går någon gång ibland. Även en representant från Ericsson var närvarande.

Kvällen fortsatte och fler gyckel följde, bland annat Marias och Malins klassiska McDonalds, Kentucky Fried Chicken & a Pizzahut samt kårspexets alltid lika välkomna och populära gyckel. Middagen avslutades med en bit chokladkaka och en kopp kaffe eller te.

Efter middagen började killarna droppa in. Ingen ville missa när Sacrificed Sthlm spelade. Tolvan fylldes med folk och ännu fler kändisar. Det var fullt ös i vext-rummet medan bandet spelade och folk ville egentligen inte att det skulle ta slut.

Kvällen fortsatte dock i baren och på dansgolvet. Där det dansades til bland annat Madonnas kända hits. Stämningen var fortfarande på topp och tolvan full med folk vid 2-tiden då jag började dra mig mot nattbussen. Sammanfattningsvis: en mycket lyckad kväll.

Anette Johansson


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.