Emissionen Nr 1 2001


Haj-jAAAA!

Om konsten att säga NEJ!

[Bild]

Taskit läge

En helt vanlig onsdag kan den som går ner till KTH-hallen och fikar se på folk som spelar innebandy eller kanske korgboll på Elektrotiden. Den 6/12 däremot, höjdes ett och annat förvånat ögonbryn när Evita hade samlats för att lära sina medlemmar självförvar.

[Bild]

Sikta på strategiska punkter!

Snart far någon i backen...

Vi hade nog alla väntat oss att få lära oss de där fantastiska knepen som skulle göra oss till Jean-Claudior allihopa, få diverse pojkvänner att darra av skräck samt kunna ge igen på eventuella storebröder, men riktigt så blev det inte. Vi fick lära oss att trick är något man snabbt glömmer om man har oturen att bli överfallen och drabbas av panik. Vi fick däremot lära oss att ta oss ur strypgrep och fasthållningar, och framför allt att säga NEJ!!!

Eftersom nu större delen av det manliga släktet faktiskt är ganska snälla och ofarliga (under den tuffa och stenhårda ytan såklart) har jag som tur är inte behövt använda mina färdigheter i konsten att ta sig loss, att säga NEJ näremot, det har kommit till nytta. Om någon klockan jättetidigt-på-morgonen försöker få dig att gå upp kan ett bestämt NEJ skjuta upp det oudvikliga uppsitgandet åtminstone ett par timmar!

Evita kommer att anorda en forsättningskurs (eller nybörjarkyrs för den som inte var med första gången) någon gång i vår, då alla tjejer självklart är välkomna! Själv hoppas jag på lite mer avancerad teknik såsom 10cm-klackspark eller kast med liten handväska!

Cecilia Nylander

Tjooooff

RobotRacet 2001

Admittansen är ELABs motsvarighet i Linköping. Sedan några år tillbaka anordnar de RobotRacet, som är en tävling öppen både för studenter och andra. Läs mer här: www.studorg.liu.se/​admittansen/​RobotRacet2001 Verkar det skoj? Kom då till ELAB och bygg dig en robot! Vi försöker ha labbet bemannat på tisdagar från 18.00 och framåt.



Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.