Emissionen Nr 5 1998: Se på oss!


Gratulerar!

En på tvåhundrafyrtiofem

Du är förmodligen en av 245 stycken förvirrade människor som just nu läser sitt första exemplar av Emissionen. Om du inte känner dig förvirrad, beror det nog på att du inte vet om det ännu... Den mängd information som kommer att passera revy de första veckorna är nämligen enorm, och vi på Kansli EIT tänker stå för en hel del av den.

Vi på Kansli EIT är ett glatt gäng byråkrater som gör allt för att ni studenter skall få en angenäm tillvaro här på KTH. Vi har hand om civilingenjörsutbildningarna inom Dataoch Elektroteknik, vilket betyder drygt två tusen studenter. Somliga av oss är själva studerande, andra inte.

För att du skall få en snabb inblick i vad som händer på kansliet följer här några vanligt förekommande ord (helt stokastiskt):

CSN, fika, UE71, mugg, studieavbrott, dialekter, papper, bord, gympa, glasögon, kopiator, intyg, skratta, le, äta, VHS, studieplan, mjölk, glass, öppet, Storbosse, kärlek, träpersienn, studieuppehåll, praktik, Magnus, lunch, NT, Thord, asgarva, hårvax, telefon, hörapparat.

När du nu bättre förstår vad vi sysslar med är du välkommen att besöka oss. När som helst på dygnet går bra, men dörren är bara öppen under arbetstid (8-16.30, lunch 11-12). Studievägledningen har öppet från 12 till 15 varje vardag, resten av tiden är det fika.

Dina frågor och fikabrödet tar du med till Osquldas väg 10. Vill du ringa och förvarna oss, går det bra på 08-790 84 87 (men bara mellan 13-15).

 
Välkommen!

Kansli eit

Fotnot: En något mer detaljerad beskrivning av Kansli EIT följer i ett kommande nummer.Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.