Emissionen Nr 4 1998: Summa summarum Ganska


Läs. Tyd. Tolka.

Så här i vårbalstider kan jag inte låta bli att grunna över vett och etikett och annat kul! Om du vill undvika att göra bort dig, följ dessa enkla regler till punkt och pricka, så gör du succé.

Ankomsten:

- Man bör inte komma för tidigt, ej heller för sent, eftersom flickor ogillar att vänta.

Vid middagen:

- När damen tänker sätta sig på stolen bör vi ta tillfället i akt att föra in den åt henne.

- När damen satt sig vid bordet bör hon ta av handskarna. Detta för att inte avlånga föremål ska glida ur händerna på henne och orsaka förlägenheter.

- Eftersom vi inte bör skylta med våra boxershorts, bör vi aldrig skåla med öppen front.

To: emission@elixir.e.kth.se
Subject: Tjusigt
Date: Thu, 16 Apr 1998 20:45:13 +0200
From: Fredrik Jonsson <fredrikj@e.kth.se>

 
Jag satt just och bläddrade igenom nummer Pi av Emissionen, och vill bara tacka för en bra och läsvärd tidning!
Bästa på länge!

 
Sedan vill jag vara med i läsartävlingen, för ni har väl en sådan?
Svar: Dansstegen på sidan 9 är vals.

 
mvh
/Fredrik

Desserten:

Vi vet alla att män gillar sånt som är sött. Men då vi skär en tårtbit åt en dam finns det vissa saker att betänka.

- Damer vill ofta ha en liten, och den bör stå upp ty då blir hon gift.

- Överdriv aldrig med portionen, hur gärna du än vill höra henne yttra orden Oj, vilken stor!.

Dansen:

- Vi bör ej förglömma att för en gångs skull är det mannens plikt att föra.

De nöjen åt vilka vi ägna mycket tid äro många. Här följer ett urval:

Biljard:

- Bara man stöter tillräckligt hårt är det alltid något som går i någonstans.

Poker:

- Vi bör ej försöka imponera genom att skylta med att vi har klöver i fickorna då vi riskerar att bli anklagade för fusk.

Tedrickande:

- Vi bör iaktta största försiktighet så att vi ej spiller, stänker eller skvätter på damen.

- Vi bör servera teet efter damens tycke vad gäller sötma, fyllighet, beskhet.

- Kom ihåg att inte hälla upp teet för snabbt, då ett lyckat te skall stå och dra för att antaga sin rätta arom och smak.

Anna


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.