Emissionen Nr 4 1998: Ordföranden har ordet


Ordförandes tankar

Gott nytt år! Och en god fortsättning på det nya året! Vi har nu äntrat det nya året 101011 och sommaren börjar göra sitt intåg.

Det nya året skålade jag in på Grand Hotel i Saltsjöbaden tillsammans med vackra damer och stiliga herrar på Konglig Elektrosektionens vårbal, tillika nyårsbal. Det var en mycket trevlig tillställning och jag tackar Programrådet för arrangemanget

Hedervärda personer

Under middagen annonserades bland annat att Folke Anger och Anders Hasselkvist förärats hederstecknet silverepsilon.

Karim Daho fick, som årets lärare på Elektro, emottaga en glasskål och blombukett och Niklas Eriksson fick blombukett för sitt kamratliga uppförande på sektionen.

Tack alla funktionärer!

Terminens slut börjar närma sig och jag vill å sektionens vägnar tacka alla funktionärer för deras storartade insats under året. Jag hoppas att vi får se vissa av er i sektionens tjänst även i höst.

Det är alltid svårt att summera en tidsperiod och jag avser ej göra något anspråk på att vara heltäckande, men vill ändå nämna några sköna tulpaner i den prunkande tulpanrabatten.

Vår eminente CHE

En eloge till vår ChefEmitteur, som gjort ett storartat arbete med vår sektionstidning.

Han får varje nummer att gå plus och har givit mig den stora äran att få skriva hela fyra ordförandeord denna termin. Bra jobbat Joar Jacobsson!

Elektros egna kårpampar

Ett stort grattis till Folke Anger E94, som blev vald till kårordförande den 3 april och till Åsa Lindström E95, som blev invald i kårstyrelsen. Jag ser fram emot ett gott samarbete med THS under kommande verksamhetsår.

Kårhuset är nu tömt och igenbommat. Kårexpeditionen och kårpamparna finns nu i Sing-Sing på markplanet med fönster mot inre borggården. Samma telefonnummer gäller.

Esquaderstaben

En ros till Esquaderstaben, som gör ett imponerande arbete vad gäller Esquadern, som går av stapeln första veckan i juni. Det blir 22 båtar och ca 110 sjövilda studenter. Jag ska själv med, så håll i hatten.

Inför hösten

Jag ser fram emot en spännande höst med n0llning, fotbollsmatchen med Handels (om detta kan ni läsa på sidan 8) och andra evenemang.

Jag hoppas att det faktum att kårhuset är stängt under hösten manar fram nya idéer och kreativa lösningar kring mottagningen av n0llan. Jag är övertygad om att FoF och DKS tillsammans med faddrar klarar detta.

Historiekommittén

På sektionsmötet den 4 maj tillsattes en historiekommitté, vars främsta uppgift blir att avla fram en historieskrift, som skall ges ut under hösten. Detta för att göra E-teknologen medveten om vår rika historia och våra gamla traditioner. Detta arbete skall bli mycket intressant att följa.

Sommartider!

Jag önskar eder alla en trevlig sommar och hoppas att ni kommer stärkta tillbaka i höst. Passa även på att under sommaren fundera på vad du önskar av sektionslivet på Elektro och posta mig. Har du andra frågor? Eposta mig!

Skota hem! Ät glass! Spela boll!

Tack för denna termin

Håkan Löfgren
ordförande Konglig Elektrosektion
<eordf@e.kth.se>


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.