Emissionen Nr 4 1998: Fotboll på Råsunda!


Vill du spela fotboll på vår nationalarena?
KTH (D,E & F) vs. Handels 5:e eller 6:e september

Ni som ska spela!

Ni som vill vara med och spela kan kontakta de ansvariga för uttagingen av elektros representanter i fotbollslaget: ELIN Detta görs enklast genom att skicka ett ebrev till oss: <elin@e.kth.se>

Det är 11-mannalag som gäller. Det ska vara minst 2 personer av varje kön på plan hela tiden och de som spelar ska gå på KTH.

Ni som ska titta på!

Alla som vill kan få komma och titta på matchen mot Handels. Ni kan kontakta den ansvarige för detta: AMSE.

Även här är det enklast att nå den ansvarige genom ett ebrev: <amse@e.kth.se>

Vi kommer att lotta ut biljetter till de som får komma och kolla på de båda matcherna. De som tittar ska vara inskrivna på KTH.

Svenska Spel AB inbjuder oss att spela på Råsunda stadion. Under dagen kommer det att vara ett företagsbesök på Svenska Spel och de som kommer på företagsbesöket får fribiljetter till EM-kvalmatchen mot England. Vi vänder oss främst till e-95:or och äldre vad gäller företagsbesöket, men alla får vara med och spela eller titta på.

De som går på företagsbesöket kommer att få friplåtar till EM-kvalmatchen. Även om du inte är e-95 och äldre behöver du misströsta, de som går och ser matchen mot Handels även att få se EM-kvalmatchen. Om du råkar vara e-96:a, skicka in ditt intresse för företagsbesöket så får vi se om det blir några platser över till just dig för det.

Program:

12.00 Lunch och företagspresentation hos Svenska Spel.
15.30 Match mot Handels börjar.
18.00 EM-kvalmatchen börjar.
20.15 Firar vinst över England i kvalet!

När ni anmäler er, skicka med: namn, årskurs, adress och telefonnummer. På detta vis kan Svenska Spel AB nå ut till er med information innan företagsbesöket och matcherna. Sista anmälningsdag 1 juni!



Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.