Emissionen Nr 2 1998: Ordford


Avskaffa n0llningen!
eller
Ring, klocka! Ring!

När detta skrivs har läsperiod ett just avslutats. Tentorna hägrar och man börjar fundera om det har försvunnit en vecka mellan läsperiod och tentor. En sida måste helt enkelt ha fallit ur filofaxen....eller nå't.

Den sjuttonde februari var det sektionsmöte i 12:an, vår sektionslokal. Du var med stor sannolikhet inte där. Varför frågar du dig? Har du ett svar på det kan du väl maila <styret@e.kth.se>. Jag ska inte ta till de stora orden, men det är något av ett demokartiskt haveri när OS-hockey i 12:an drar mer folk än SM, sektionens högsta beslutande organ. Jag vill dock tacka övriga för visat intresse.

Avtäckelse

Vi som var där fick bevittna en avtäckning av en relik: Ett tackkort i guldram, skrivet för Erik G Halléns egna hand. Detta skedda till trumpetfanfar och blixtar. De som höll i sladdarna var inga mindre än Kanslichef Inger och Konglig Sect-reteraren GP. GP höll sedan ett bejublat anförande om Hallén. Vad som står på tackkortet finns att bevittna vid baren i 12:an.

Under mötet diskuterades litet om n0llningen. Har du åsikter om n0llningen? Vad vill du ändra på? Vill du avskaffa n0llningen? Hör gärna av dig till Styret med dina åsikter. Annars är jag helt övertygad om att DKS och FoF med glädje tar emot era åsikter. Jag vill också ta tillfället i akt att uppmana er att ställa upp som faddrar. N0llningen är årets viktigaste evenemang. Var med och forma det!

Övriga nyheter

Vad händer annars? Jag håller på att ansöka om alkoholtillstånd till 12:an. Vi har i nuläget fått serveringstillstånd för lättare mat av miljönämnen. Detta är ett krav för att få servera alkohol. Det har skaffats nya microugnar till 12:an. Den 21 februari tas det beslut i kårfullmäktige (kårens högsta beslutande organ) om hur kårstyrelsen ska se ut i framtiden. Detta är ett sista delmoment i Deltas arbete.

Gå på vårbal!

Den sista april är det som sig bör elektros nyårsbal. Gå på den! Det ryktas att den går av stapeln på ett mycket fashionabelt etablisemang.

Jag vill även ge en komplimang till alla E-Osquar och E-Osqulda. Det är alltid lika trevligt att se en städad och fin sektionlokal. Jag får ett hopp om framtiden när jag ser att alla slänger sitt eget skräp, sina egna kaffemuggar och sin egen Metro samt att alla är rädda om möblemanget. Jag kan stolt säga att på Elektro är man väluppfostrad! Här har man inte fötterna på bordet och man plockar undan efter sig! En liten förmaning dock. Se gärna till innan du går att dörrarna är stängda. Vi vill ju inte att tvivelaktiga och mindre ärliga förmågor ska komma in och norpa alla kvarlämnade kaffemuggar. 12:an är din sektionslokal! Slit den med hälsan!

Klockan klämtar för rektorn

Avslutningsvis kan jag meddela att vi har fått svar från Rektor. Klockan på Klocktornet skall åter gå i april månad i år. Skulle klockspelet då stå stilla, går Styret åter på offensiven och jag hoppas att vi i så fall har sektionen bakom oss. Ring, klocka! Ring!

Revoltera! Engagera! Och gå på vårbalen

Tack för ordet!

Håkan Löfgren, ordf. Elektro
<eordf@e.kth.se>


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.