Emissionen Nr 2 1998: Ledare


Hållefyrsblänk?

Njae, visst har det blåst snålt kring Emissionen på sistone, men jag tror nog i alla fall att vi kommer att hålla oss flytande ett tag till ...

Snögloppet består för tillfället till största delen i om huruvida Emissionen skall ta upp allmänpolitiska artiklar eller ej. Denna fråga är mycket eldfängd och det har blivit både en och annan veckad panna sur min i debatten. Till slut har jag kommit fram till ett officiellt ställningstagande i frågan. Läs mer om detta på sida fyra!

Usch vad trist inledningen blev! Men jag ville försöka klämma den där finnen först som sist.

Hoppas bara att vi inte, i och med detta, har skrämt bort alla eventuella skribenter för all framtid!

Sådant som syns utåt är fler kåserier, fler halvbizarra reseskildringar och annat bus.

Klocktornsfrågan drivs vidare av styret som, nu när rektor lovat att urverket skall iordningställas, också vill att klockan skall klämta.

I detta nummer försöker vi också ge en något mer nyanserad bild av Hallén. Utgångsmaterial är en intervju med GP och Herlof.

Jag försöker, som ni kanske märker, att få fler elektriker att bli sporadiska emitteurer. Det verkar faktiskt som om det duggar in lite av den varan. Vill du också sätta ditt fotavtryck i tidningen? Maila <emission@ e.kth.se> eller mer konfidentiellt <che@e.kth.se>, men det borde ni veta vid det här laget, såsom jag har tjatat.

Dessutom skulle jag vilja påstå att Emissionen lyckats vara någorlunda dagsaktuell i detta nummer. Jag syftar då på framsidan och de sista två sidorna, alla innehållande rock i 12:an. Vi gör vårt bästa i alla fall!

I förra veckan satte jag upp ett par lappar på vår anslagstavla där jag, för att provocera fram lite studentikost stuff, påstod att Emissionen är aptrist!. Under någon fest på sistone har någon gasquande teknolog varit där och petat in orden allt annat än mellan Emissionen är och aptrist!.

 
Sådant värmer!

Joar, che


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.