Emissionen Nr 2 1998


Horoskop

Av astrologerna Elin Vas och Per Vers
Hur ser din framtid ut? Kan du påverka den? Läs vad stjärnorna säger om just ditt tecken! Vet du vad du har för lyckoföremål just nu? Läs Emissionens horoskopextra!

Stenstocken

Du känner dig stor och stark. Ingenting kan stoppa dig. Du tycker inte om att känna dig instängd, så se till att ta ut svängarna. Lyckoföremål: fogsvans.

Machomannen

Du har lagt ned både kropp och själ till att bygga upp ditt självförtroende. Men är det verkligen rätt taktik? Det är dags att tänka om. Lyckoföremål: slipsten.

Piskarna

Du känner dig förvirrad. Ditt liv är i kaos, du vet inte vart du ska ta vägen eller vem du kan lita på. Tro inte på allt du hör och framför allt inte på allt du ser. Grips inte av panik. Du är normal. Lyckoföremål: kompass.

Lädertjuren

Ditt liv känns lite tight just nu, och du rent av brister i linningarna inför allt du har tagit på dig. Du borde ägna lite mer tid åt dig själv. Slappna av. Lyckoföremål: mungiga.

Boxaren

Du är en riktig drömmare. Du känner en häftig längtan. Men efter vad? Vet du egengtligen vad du är ute efter? Glöm inte att det är vägen som gör resan värd. Lyckoföremål: häftpistol.

Inbillningarna

Du har fantastiska visioner och den blickar ut över en otroligt vacker och rolig framtid. Din positivt laddade aura ger dig en oemotståndlig dragningskraft på vissa människor. Lyckoföremål: spargrisen.

Tunghäftan

Du är lite tystlåten just nu. Faktum är att du inte har så mycket att säga. Tror du. Men kom ihåg att ditt kroppsspråk säger mer än tusen ord. Lyckoföremål: modem. Lejonet Under senaste tiden har du haft en speciell idé du gått och tänkt på. Du är ännu inte säker på att den här idéen är universalt gällande. Innerst inne bör du veta att den är genial. Lyckoföremål: osthyvel.

Jungfrun

Du kommer att få en del ekonomiska bekymmer framöver. Men då skall du inte glömma din största resurs: dig själv. Du vet att du fortfarande har mycket kvar att ge. Lyckoföremål: tuggummi.

Våpet

Du kommer snart att stöta på din själsfrände, om du inte redan har gjort det. Var öppen för alla förslag och ta gärna egna initiativ. Lyckoföremål: vitlökspress.

Sektspionen

Du är så upptagen av att sopa igen spåren efter dig att du inte upptäckt att mars gått in i ditt tecken. Du måste bli mer uppmärksam så att inte neptunus går in i ditt tecken också. Lyckoföremål: elvisp.

Ryttaren

Du gillar att sitta på dina höga hästar med piskan i handen. Nu är det verkligen dags att betänka att även andra har känslor. Du måste tygla din arrogans. Lyckoföremål: morot.Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.