Emissionen Nr 2 1998: En liten påminnelse


BEST Sommarkurser 1998

Nu är det dags att söka till BEST sommarkurser! Det finns 36 st kurser i 17 olika länder att välja på. Vad sägs om Natural Phenomena i Ljubljana, Internet Applications i Patras, Nuclear Waste Management i Budapest eller Industrial Ecology i Trondheim? En lista över kurserna, med tillhörande kursbeskrivningar, hittar du på Internet: http://​best.nada.kth.se:8080/​jml.cgi/​current.jml

Kursinnehåll

Kurserna behandlar olika ämnen med teknisk anknytning och är två veckor långa. I de flesta fall kan du tillgodoräkna dig två studiepoäng för kurserna, om du pratar med din studievägledare.

Ekonomi

Kursavgiften är högst 450 Kr. I detta ingår undervisning, logi, alla måltider, utflykter och allehanda nöjen. På plats kan du alltså komma väldigt billigt undan. Resan till kursorten får du dock stå för själv.

Hur ansöker du?

Skriv först till BEST gruppen på KTH <best@ths.kth.se> så skickar vi dig en personlig kod. Sedan går du in på http://​best.nada.kth.se:8080/​summer98.html där du hittar ett ansökningsformulär, som du får tillgång till med hjälp av din kod. Detta fyller du i och sen är det klart!

Mer info

Vill du ha mer information om BEST och våra sommarkurser? Besök då vårat bokbord! Vi kommer att stå på Kåren, utanför Puben, och utanför restaurang Quantum 12.00-13.00 varje dag vecka 11 (9-13 mars).

Hur når du oss annars?

Besök även vår hemsida på http://​www.ths.kth.se/​best eller skriv till oss på <best@ths.kth.se>.

Lisa Anfaelt, BEST


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.