Emissionen Nr 1 1998: Vi Som Bestämmer 98


Tävla med styrelsen 98

Känner du din nya styrelse? Vet du vad de gör? Vet du vad de heter? Vet du hur de ser ut? Framförallt, vad har de för visioner? Om du vet allt detta så kan du vinna ett fint pris!

Tävla och vinn! Styrelsen utlyser härmed en tävling, riktad till er alla på den underbara sektion. Nedan har var och en av styrelsens medlemmar presenterat sig och sin post och det är din uppgift att försöka att finna vem som gör vad. Para ihop en person med en bild och en post. Vi lottar ut en fin vinst bland de rätta svar som inkommer till oss. Vid pressläggning är inte allt klart, men håll ögonen öppna så medellas villkoren snart i 12:an. Skicka dina svar till styrets e-post:

<styret@e.kth.se>

Niklas

Jag heter Niklas Klingspetz och är e96:a. Mina kumpaner på KTH återfinns huvudsakligen i n0lle9 och jag kommer från Viksjö. Jag har kvar en del kompisar från min barndoms nejder och är med i scouterna.

Jenny

Jag heter Jenny Hanze och går i 2:an. Jag kommer från Uppsala. När jag bodde i Uppsala hade jag ganska många saker för mig. Jag jobbade som ridlärare några timmar i veckan, red och tävlade ganska mycket. Ett tag fick jag även för mig att jag skulle träna ju-jutsu, men det var inte så ofta jag hann med träningarna, men jag fick gult bälte.

Kenneth

Jag heter Kenneth Sundström och är E96:a. Jag är ursprungligen från Uppsala men flyttade hit till Stockholm ett halvår efter jag börjat på Teknis. Som en sann Uppsalabo gillar jag studentlivet och tycker att man ska ta tillvara på denna tid så gott man kan.

Magnus A

Jag heter Magnus Almkvist, är 22 år och började på KTH 1996. Innan jag flyttade till Stockholm bodde jag i Eskilstuna men jag är faktiskt född i kungliga hufvudstaden. Mina intressen ligger på det navala planet, d.v.s. jag gillar att segla och vistas i närheten av vatten.

Malin

Jag heter Malin Öhlander och är en infödd stockholmare. Började här 97, men har tidigare läst 20 poäng Data & Systemevetenskap och 20 poäng psykologi. Har även varit utbytesstudent i USA ett år. Mina idoler är Backstreet Boys och Spice Girls. Och glöm inte mitt motto: sarkasm är ett tecken på intelligens.

Magnus S

Magnus Schiöld är en glad och trevlig person som har kämpat hårt för att nå till sin plats i sektionen. Om du har vägarna förbi ELABs lokaler så finns risken att du ser honom då han även är Överste Lödnisse.

Joar

Jag heter Joar och jag är ett litet mörkrumsdjur som du nog sett vid diverse tillställningar på sektionen. Jag har ofta varit ansvarig för att just du funnits med i Emissionen.

Gulan

Växeln 12:an Gulan...Thats me! Mitt namn är Jan och jag är allt utom infödd stockholmare. Jag är mer finsk / fransk / tysk / svensk dvs EUanpassad. Intressen för tillfället är dykning jag och har som mål att under 98 dra med mig ett gäng elektriker ner till ekvatorn för att dyka. Jag äter allt och ingenting kan skada mig. Det skall kännas att man lever.

Håkan

Jag heter Håkan Löfgren, är 23 år och e95. Jag är uppvuxen i Orsa i norr Dalarna. En mycket vacker plats. Det är därför jag är så harmonisk som människa. Stockholm är en underbar stad och KTH är, trots vissa brister, en mycket trevlig teknisk högskola. Jag trivs som handen i handsken....

Petter

Jag heter Petter Flodström, e96:a, och jag är en fantastisk tankare vilket är en utmärkt egenskap för min post. Mina rötter finns i Pelle Svanslösstad: Uppsala, där jag även lämnade min älsklingshatt. Numera så har jag skaffat skägg och en ny hatt och känner mig som en ny människa.

Jonas

Mitt namn är Jonas Lindén och min stora passion här i livet är fallskärmshoppning. Nu har jag också insett att det är kul och intressant att plugga. Jag kastar dessutom dart i Elektro Flyers och det går väl ganska bra. Jag går i tvåan, är alltså e96:a.

Tomas

Jag började här 95 och är nu inne på mitt andra år i styrelsen. Jag har hela mitt liv bott i närheten av Stockholm, men gillar ändå att vara ute och röra mig i naturen. Ni har nog sett mig i 12:an någon gång.

Källarmästare

Källarmästaren är ansvarig för all godis- och matförsäljning i 12:an. Till sin hjälp har källarmästaren 10 undersåtar. En källarmästare är alltid glad för respons och vill därför uppmana alla e-teknologer att uppmärksamma följande adress: <kalleri@e.kth.se>

Amse

En AMSE ska samordna sektionens relationer / kontakter med näringslivet, vara sektionens ansikte utåt. AMSE är ordförande i ekonomiska rådet och skall som sådan samordna sektionens sponsring.

Sekreterare

Jag skriver protokoll från SÖT och SM. De kan man läsa på styrets anslagstavla och på nätet. Jag skriver och skickar inbjudningar till fester tillsammans med vice ordf. Jag har också hand om styrets hemsida.

Ordförande

Jag är Konglig Elektrosektionens ordförande. Av oss i styret är det jag som bestämmer lite mer än de andra. Jag är en länk för sektionen och representerar sektionen mot omvärlden, i Kårfullmäktige och kårutskottet. Det är ytterst jag, tillsammans med styret, som samordnar och ser till att sektionsverksamhetens maskineri rullar friktionsfritt.... Det är mig ni ska sparka på om det är för mycket grus i detta maskineri. (Bildligt talat!).

Öfvrig

Som Öfvrig har man till uppgift att sälja märken, sångböcker, slipsnålar o.dyl. Dessutom är Öfvrig ettans röst i styrelsen, det är med andra ord Öfvrig ni ska prata med då ni har frågor som rör sektionen eller om ni vill förmedla åsikter till styrelsen.

SNO

Jag är Studienämndsordförande och det innebär att jag leder ESNmötena. Kort sagt så ansvarar för studiebevakningen på Elektrosektionen. Min paroll är: Ska det vara riktigt examinerat – ska det vara alternativt.

StURe

StURe betyder Studiesociala Utskottets Representant. Det är StURe som ser till att lokalerna är i bra skick och att elevernas önskemål om t.ex. fler läsplatser når fram till rätt personer. StURe har även hand om jämställdhetsfrågor och sitter med i elektrosektionens styrelse. StURe vill gärna höra DIN åsikt om vad som kan/behöver förbättras här på teknis.

Vice Ordförande

Som Vice Ordförande är man förpliktad att hålla talet till kvinnan på vårbalen. Jag ska även ta hand om kontakterna med andra skolor och de inbjudingar vi får och skickar ut. Naturligtvis ingår det även i min post att stötta ordförande i de fall det behövs.

Che

Chefsemmitteur kallas den som är chef över alla emitteurer. Det är jag som samkoordinerar skapar glädjen och ger ut den i form av en tidning – Emissionen – som du just nu läser. Jag ser gärna att även du bidrar med lite insändare och åsikter.

Klubbmästare

Som klubbmästare har jag bara en liten enkel uppgift: Fixa fest! Det är jag som hänger på felsida baren med ett konstant leende på läpparna (om man hittar dom. red.anm). Det är även jag som håller i stålarna hos PR.

Kassör

Haha! Det är jag som har alla era pengar och jag kan lova att jag inte skall låta någon ta dom från mig! Min enda uppgift är att sköta sektionens bokföring och i övrigt bistå AMSE och Ordf.

12c

Det är jag som har huvudansvaret för vår kära sektionslokal. Jag ser till att tolveriet har kul och att städningen fungerar.



Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.