Emissionen Nr 1 1998


StURe vill ha DIN åsikt!

StURe betyder Studiesociala Utskottets Representant och jag sitter alltså med i Kårens Studiesociala utskott. Där behandlas t.ex. frågor som nya grupprum, upprustning av föreläsningssalar, jämställdhet på skolan etc.

Jag heter Kenneth, är E96:a och blev StURe vid nyårsskiftet. Åsa, som jag efterträder, lämnade skeppet med flaggan i topp.

Det är diverse förbättringar på gång som jag endast behöver se efter att de fullföljs – t.ex. läsplatserna som skall ordnas i korridoren mellan Q2 och datasalarna.

Givetvis skall jag göra allt för att skolan i år skall förbättras ännu mer, även om det med ett stängt kårhus kommer att bli en tuff uppgift.

DIN åsikt

Som StURe vill jag ha DIN åsikt om vad som behöver förbättras och för det har jag ett gäng killar och tjejer som kallas ÅKE som hjälper mig. Till ÅKE kan ni vända er om ni har förslag eller synpunkter angående något studiesocialt i skolan. Det ni säger förs (förhoppningsvis) vidare till mig och jag för det vidare till rätt person högre upp i hierarkin. Ni kan förstås även vända er till direkt till mig eller min vice – Niklas Eriksson (E97:a).

Klaga!

Jag kommer också sätta upp en brevlåda på StURes anslagstavla i tolvan. Det vore bra om den används för att föra fram vad som är fel på skolan, för det finns mycket att klaga på!

Det går även bra att nå mig på <sture@e.kth.se> – breven behandlas givetvis anonymt.

ÅKE Vt -98:

Ulf Kalla e97
Therese Marve e97
Leila Brännström e96
Åsa Lindström e95
Pia Skogsberg e95
Matilda Paulsson e94 Björn Ållebrand e93

Kenneth, StURe

Hejsan!

Här kommer några ord från en föredetting. Under mina sista veckor som StURe hände något oväntat: Jag fick äntligen telefonkontakt med en speciell Teknisk Service anställd...

Detta telefonsamtal kommer i slutändan att leda till att vi kommer att få nya tavlor, från maskin, som ska sättas upp i Q15 och att det kommer att ordnas s.k. läseplatser mellan Q2 och datasalarna. De är främst tänkta för att vi ska kunna förbereda labbar och arbeta i grupp då det är ett öppet utrymme.

Ny tavelbelysning i Q?

Med lite tur och skicklighet (?) från Kenneths sida finns det dessutom stort hopp om fler sådana här läseplatser, då på STEX-planet.

Dessutom kanske vi äntligen får en ny tavelbelysning i Q!. Om någon av er känner till platser som kan göras om till studieplatser så får ni gärna höra av er till sture@e.kth.se. Annars får vi vänta på Fysikcentrum och några år till så har vi ju ett flott bibliotek med en massa läseplatser. Men då är vi nog redan ute...

Hej då och trevlig helg

Åsa, Föredetting


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.