Emissionen Nr 1 1998


Gå med i ELIN!

ELektrosektionens IdrottsNämnd, eller kortare ELIN, söker nya medlemmar.

För närvarande är vi en liten skara som har hand om idrottsverksamheten på ektionen och några är snart klara med sina studier på KTH. Det behövs nya krafter som tar tag i verksamheten så att sektionen även i fortsättningen kan ståta med en idrottsnämd.Vi vänder oss därför speciellt till e97:orna vilka vi gärna skulle se bland oss. Även ni som går i högre årskurser är givetvis varmt välkommna.

Vad som behövs

Du behöver inte vara någon elitidrottare för att vara med i ELIN. Det som behövs är idéer och vilja att se till att det händer någonting. Känner du att det passar in på dig så tveka inte att ta kontakt med oss. Du når oss enklast via email.

Innebandy

Jag skulle också vilja passa på att göra reklam för den innebandyturnering som ELIN arrangerar söndag 15 februari mellan kl 9.00 och 13.00. Gå ihop med några kompisar och bilda ett lag och delta i detta prestigefyllda elektromästerskap. Matcherna spelas med tre spelare från vardera laget på planen samtidigt och utan målvakt. Lagen får ha obegränsat antal avbytare och lag som har spelare från båda könen belönas med bonusmål. För vidare information se affisch i Tolvan eller skicka ett mail. Det går också bra att skicka mail även om det är något annat som du undrar över angående ELIN. Våran emailadress är <elin@e.kth.se>.

Mikael Andersson ordf. ELIN


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.