Emissionen Nr 4 1997: Vad händer?


Stures frågespalt ...

... är nytt för detta läsåret. Skriv gärna till mig om du har frågor! Du når mig på epost <e95_ali> eller så lämnar ni en lapp i emissionens låda alternativt mailar dem på <emission@e.kth.se>

Hej Sture!

Hur går det med Dagis-på-KTH projektet?

Svar: För er som inte vet vad detta handlar om så har följande hänt: I mitt utskott (det studiesociala) på kåren har diskussioner uppkommit om inte ett dagis för teknologer och doktorander vore ett led i den jämlikhetspolicy som vi håller på att skriva. Meningen skulle vara att detta dagis skulle kunna ha längre öppettider och lördagsöppet under tentor. Vad som har hänt är att vi Sturar och vår boss StuO har försökt att ta reda på om detta är intressant för målgruppen och om KTH skulle uppskatta idén. Vi i Stu-gruppen kommer att ta tag i dagisfrågan redan på vårt första möte.

Goddagens

Jag skulle gärna vilja ha reda på hur det går med andra sektioners undervisningslokaler.

Svar: Maskin är under ombyggnad och om det och andra planerade ombyggnader på KTH kan man läsa i senaste numret av KTH-nytt. Fysik har efter lång tid av påtryckningar fått en ny datasal i Sing-sing (F21).

Hej Sture.

När ska Hörs göra något åt de värdelösa diskbanden i kårmatsalen?

Svar: Nästa sommar kommer en stor renovering av hela kårhuset att ske. Matbanden kommer då att gå under era fötter i stället för ovanför era huvud. Så du får stå ut ett år till. För de intresserade finns det en artikel i förra numret av Osqledaren att läsa. Den kommer att sättas upp på min anslagstavla!

Hej!

Jag hörde av mina faddrar att de hade fått gå på en studieteknikföreläsning. Ska vi ettor också få göra det?

Svar: Ja, det ska ni få. Närmare bestämt onsdagen den femte november eller torsdagen den sjätte. Se min anslagstavla för tider!

 
Till sist vill jag bara säga att jag fullständigt håller med Studenthälsan när de säger att vi måste prata om våra problem. Kanske har ni en fadder som kan muntra upp er, eller en bra mentor?! Annars kan ni alltid ta kontakt med mig. Varför inte sluta med en bra klyscha Jag finns här för er.

Ha det så bra och prata med varandra och gör som kurator Gun sa Ha kul emellanåt och unna er något särskilt.

Åsa Lindström
e95_ali@e.kth.se


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.