Emissionen Nr 3 1997: Ledare


Vår!

Happ, så var det dags igen...

Regn, regn SOL och så regn igen – våren är här! Ena dagen är det soligt och glatt och nästa är det och tvivel igen. Ungefär som när man tentapluggar. Därför kommer vi och lättar upp tentaplugget lite grand med Din alldeles Egen Emission.

I det här numret har vi en massa spännande information från Västerås, läs och lär. Dessutom väller det av bilder från alla möjliga fester och sammankomster. Åsså vårt test förstås, ett test som krävde sin Osquarulda. Piller är inte att leka med, kom ihåg det! (Fast dom va' himla goa dom där små rosa).

I nummer 3-97 finns även en hel del intressant om valborgsmässoafton, med både spEx och Vårbal, det är tunga saker. Här finns alla snaskiga bilder och nästan sanna reportage från dessa evenemang.

Åsså var det det där med bilden; Det hör till, det är alltid en bild på CHE här säger mina företrädare. I förra numret lyckades jag smussla iväg tidningen till tryck utan en enda bild på mej, men det lär inte funka en gång till så håll till godo, skratta lagom och gå snabbt vidare till nästa sida.

Vårkramar från eder CHE Eva


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.