Emissionen Nr 1 1997: Sista Sidan


Spetsade paket på LussePre

Årets lärare på Elektro

Till årtets lärare på Elektrosektionen valdes George Jöngren. Han är e94:a och har under läsåret 95 / 96 undervisat e95:a i Diff och Int och under hösten 96 och våren 97 håller han sammakurs för e96:orna.

Dagen för LussePre var en av sektionens vackra Osqulda ute på stan för att dels inhandla den till kvällens fest obligatoriska julklappen och dels köpa ett paket till sin kamrat som fyllde år dagen efter. Som Lusseklapp inhandlade hon några himmelskt söta änglar som skulle komma att pryda granen hos vemhelst som skulle komma att få dem. Till sin väninna köpte hon så ett set med mycket vackra spetsunderkläder.

Väl hemma slog hon in paketen och lämnade dem tills det var dags att ge sig av mot Teknis och LussePre. Hur det nu begav sig så fick E-osqulda rysligt bråttom och ryckte åt sig ett av paketen och ilade så ut i festkvällen. Hon lämnade sitt paket och roade sig gott som på alla PR-arr (smöööör).

Under aftonen fick hon så höra att en en okänd manlig studentkollega fått ett set damunderkläder i sitt Lussepaket. Vår kära Osqulda förfasade sig en aning över detta enär hon ansåg det vara synnerligen dålig smak av okänd E-osquar att inhandla något sådant till ett dylikt tillfälle. Kvälllen flöt dock vidare utan att ytterligare vikt lades vid den märkliga klappen. Så kom morgondagen och det var dags för vår E-osqulda att uppvakta sin kamrat på bemärkelsedagen. Hon lämnar glatt fram sin gåva men inser i samma stund son släppt grepppet om den sitt fruktansvärda misstag...

Adressändring

SAAB J-32
Utom-Lans

Den osmaklige E-osquar från föregående kväll existerade inte, det var hon själv som var orsak till att en intet ont anande sektionsfrände erhållit ett så opassande paket. Dessutom hade ju hennes väninna också fått fel paket , vilket i och för sig inte var lika oroande. Då misstaget gick upp för vår Osqulda ryckte hon snabbt tillbaka paketet och lovade att iställlet lämna en annan present en annan gång vilket hon också gjorde sedan ett nytt set med underkläder inhandlats. Vad mottagaren av det första paketet tyckte om gåvan är inte känt... öppet för spekulationer alltså.

Det ryktas att...

... Johanna klappar pojkar i huvudet på föreläsningen.

... Uffe inte minns någonting från funkgasquen.

... Majsan undrar om alla gnälliga tentavakter är gamla militärer.

... det är schysst om det är bra.

... Axel tycker om att vara LÄNGE på toaletten.

... Pia pillar på allt som sticker ut på Magnus!!!

... det finns en fikus i tolvan.

... Pia söker stöd hos Janne under blöta nätter.

... Emissionen behöver fler rykten.

Några citat från föreläsning i Internationell Civilingenjör:

Alla som jobbar ihjäl sig i Sverige anser sig vara lyckliga
Det finns en massa dum tystnad, men inga dumma frågor
Fattiga gör sig sällan besvär
Vi får inte diskriminera, vi skall tycka lika mycket om alla idioter
Den upphetsade svensken böjer sig ner och antecknar ännu mer frenetiskt
Jaså? Tog papperet slut i salen? Ni kanske kan titta på grannen, så kanske ni lär känna någon också

Manusjakt

Hallå, alla Ni som skrivit uppsatser i Teknikhistoria eller liknande ämnen. Varför inte ta och skicka in Ert alster till Emissionen för en eventuell publicering? Vi tror nämligen att en hel del av alla dessa uppsatser är riktigt läsvärda saker, som sällan når förbi professorns skrivbord. Det tycker vi är synd. Vi vill hemskt gärna se vad Ni har åstadkommit, och kanske också publicera det. Lämna in manuset via brevlåda i vℰxtrummet, brevfack i funkrummet, e-post eller personligen till någon emitteur.



Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.