Emissionen Nr 6 1996: Över till Cecilia


OrdfOrd

Hösten är här och mörkt har det blivit. Det är lätt att bli aningens deprimerad men det ska man inte bli. För att pigga upp sig själv lite kan man alltid gå till tolvan och träffa lite kompisar, ta en fika och mysa i höstrusket. Jag hoppas på lite snö som kan lysa upp tillvaron men det är väl att hoppas för mycket.

Det var ju inte så länge sen vi tentade jag hoppas att det gick bra. Tyvärr är det ju inte så långt kvar till bästa gång. Nu börjar jag nästan låta som om jag har fått en höstdepression det går inte för sig. Jag ska ta och berätta lite om vad som har hänt och vad som kommer att hända på sektionen.

SM

Vi har haft ett sektionsmöte under hösten. Jag tycker att det var roligt för det kom ganska mycket folk och många ettor var där vilket var speciellt kul.

Vi hade fått in en del motioner som behandlades. Vi beslutade bland annat att sälja bussen så om ni är en hugad spekulant är det bara att höra av sig!

En valberedning valdes också och dem hoppas jag att ni redan har träffat på. Om inte så vill vi att ni ska kandidera till alla fuktionärsposter på sektionen. Jag kan rekommendera det, man lär känna många nya kompisar främst från andra årskurser. Ta chansen, val SM är den 2 december.

E51:orna

Vi hade celebert besök i tolvan för en tid sen. Det var E51:orna som firade 45-års jubileum. Vår högt vördade sect-reterare GP är E51:a och han frågade mig om de kunde få börja med en fördrink i tolvan. Så styrelsen serverade jubilarerna champagne och snittar. Två från styrelsen guidade sedan en liten rundvanring i E- och Dhusen. I E7, förlåt jag menar D1, blev det en livlig diskussion om Hallén och vi höll aldrig på att komma därifrån. Efteråt intog sällskapet en delikat supé på Värdshuset och samtalet kretsade hela middagen runt Hallén.

12:an

I tolvan är det jättesnyggt och prydligt sedan tolveriet haft fixarkväll. Tack tolveriet och alla ni andra som hjälpte till. Vi hade ju inbrott för en tid sedan, som tur var stal de inget annat än lite pengar. Hoppas bara de inte kommer tillbaka. Tänk alltid på att stänga dörrarna ordentligt efter er speciellt på kvällar och helger.

Kalas

Tyvärr blev ju tentapuben inställd på grund av att kommunen har börjat gå runt och kontrollera tillstånd. Förhoppningsvis kommer kåren och KTH att förhandla fram någonting så att vi kan servera öl i vår bar i fortsättningen också.

Det är inte bara problem. Ett kalas nu under hösten som jag vill rekomendera är lusse pre. En gammal tradition och ett mycket roligt kalas. Missa inte det!

Jag ska avsluta för den här gången och det blir inte så många gånger till som jag kommer att skriva. Det känns lite vemodigt redan men det är dags för nya förmågor att ta tag i sektionslivet.

Det hände mig dock en underlig sak på kåren för några veckor sen som jag vill berätta om. Jag var där för att äta middag i grillen. När jag hade bestämt mig för vad jag skulle äta och börjat plocka på mig bestick ser jag att tre av gafflarna överst i besticklådan har inristade epsilon. Hur hamnar tre av elektros gafflar på kåren? Det har jag undrat ända sedan dess. Om du vet kan du väl tala om det för mig. Ha det så bra i hösmörkret och simma lugnt!

Murriga hösthälsningar
Cecilia


Emissionen är Konglig Elektrosektionens tidning vid KTH.

Valid

W3C html, W3C css, WAI aaa.